Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5739822 www.bgdnes.bg

Наско Сираков: Никой не ме е търсил за “Левски”

Нека не се спекулира с името ми, обяви “синята” легенда пред “24 часа”

“Никой не ми се е обаждал. Никой не е разговарял с мен да влизам в ръководството на “Левски”. Нека не се спекулира с името ми.” Това обяви пред “24 часа” легендарният голмайстор на “сините” Наско Сираков.

А името му бе свързвано дори с президентския пост на “Левски”, след като Спас Русев вземе властта в клуба. Това се случи - на 30 август един от най-богатите българи официално обяви встъпването си в “Левски” с мисия да върне магията на “Герена”.

Реклама

Поне към момента обаче се оказва, че няма реални действия за връщането на един от най-емблематичните управници на стадион “Георги Аспарухов”.

Друга от позициите, за които се спряга името на Сираков, бе председателският пост на новия управителен съвет. И тази теза към момента се оказа неактуална след признанието на Наско, че не е бил търсен по никакъв повод, свързан с управлението на “Левски”.

Иначе се смята, че една от целите за бъдещето пред новия собственик на клуба е да върне най-успешния треньор в новата история на “Левски” Станимир Стоилов. Минимум до Нова година това е невъзможно - Мъри води “Астана” към трета титла на Казахстан и нов европоход, този път в групите на Лига Европа. Засега изглежда сигурно и оставането на Люпко Петрович на “Герена”.

Но покрай смяната на собствеността у феновете на “Левски” се насложи и очакване, че в обозримо бъдеще е възможно за приказки и магия да се говори в присъствието на най-успешния управленски тандем за “Левски” в европейските турнири.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама