Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5773107 www.bgdnes.bg

Пищова агитира със софра и кючекиня

Сашка Васева пръв глашатай на вицето му Радо Шишарката

Очакваме всички, които обичат Радо Шишарката, да го подкрепят пред ЦИК за вицепрезидент! С този гръмък призив русата бомба от Ресилово Сашка Васева прикани вчера пред ЦИК да се явят симпатизантите на най-колоритната кандидатпрезидентска двойка - Митьо Пищова и Радо Шишарката.


Двамата се регистрираха вчера за участие в президентските избори, а Пищова, който обяви, че няма да гласува за себе си, пристигна с лъскава бяла лимузина в комисията. Пищова представи и официалния им плакат за надпреварата и обясни, че към "Дондуков" 2 двойката потегля с подкрепата на партия "Българско национално обединение". На плаката се виждат омърлушени пенсионери, отрупана селска софра и кючекиня зад гърба на проектовицето Радо Шишарката. За приличие атрактивната двойка се е представила с истинските си имена - Димитър Маринов и Радослав Петров, като на прицела за предизборна агитация на мераклията за държавен глава са отрудените хорица и селяните.
"Аз ако стана президент, ще вдигна пенсиите с 30%", обяви гръмко Пищова, без да си дава сметка, че президентът няма право да вдига заплати и пенсии. След което обяви и че ще гласува за кандидата на ГЕРБ, който и да е той, а не за себе. Пищова допълни, че влизал в политиката само за да разкрие мръсните тайни на останалите си опоненти. Проектодържавният глава дори обяви, че сигурно "ще събера 3,5% от гласовете", но отивал на избори не с цел наистина да стане президент. И не изневери на клетвата си, че по време на цялата кампания ще ходи по анцуг и няма да сложи костюм. Митьо вчера отново лъсна по размъкната тениска в бялата лимузина.

Надя Панкова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама