Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5775298 www.bgdnes.bg

Блатечки се кротна при жена си. Съпругата на актьора му прости изневярата

Асен не се отделя от Катерина, забрави за греховната Диляна

В мъж под чехъл се превърна актьорът Асен Блатечки. Секссимволът не се отлепя от жена си Катерина. Той прекарва с нея всяка свободна минута в опит да компенсира грешките от миналото.
Папараците на "България Днес" уловиха семейството на обяд в столична пицария. Колкото и да е зает и затрупан с ангажименти, Асен се появи на предварително уговорена среща с половинката си. Нищо в поведението на Блатечки и Катерина не издава, че само преди година семейната им хармония бе тотално разбита.


Забежката на Асен с Диляна Попова и извънбрачното им дете едва не костваха на актьора официалното му семейство. В крайна сметка родният Дон Жуан подви опашка и направи своя избор - върна се разкаян в дома си. Простила всичките му изневери и публичния срам, Катерина го прибра отново с уговорката любимият й най-сетне да се кротне и да се отдаде изцяло на семейството си.

Реклама


Потърпевша в цялата ситуация се оказа Диляна Попова. Макар да виждаше розово бъдеще с голямата си любов и баща на сина й Борил, манекенката живя с Асен едва няколко месеца.


Сега Диляна отглежда напълно само наследника им. Нейни приятелки издават, че Асен се появява при другото си семейство само когато има време. Посещенията му при Попова са предварително съгласувани с Катерина. Макар в актьорската гилдия да се чудят как Горанова прибра шавливия си мъж, тя изглежда доволна и щастлива. Според техни близки Катерина знае за неверния нрав на мъжа си от години, но иска да живеят под един покрив най-вече заради дъщеря им Катя. Другата причина е, че голяма час от творческите проекти на червенокоската зависят от Блатечки. Измамената съпруга работи в "Ню Бояна филм". Тя е кастинг режисьор и отговаря за много чужди продукции, които се снимат у нас. Горанова е амбициозна и иска да направи самостоятелна творческа кариера. За това й е необходим Асен. Дори в момента снимат първата си обща продукция "Бензин". Работният обяд, на който бяха изловени, също е посветен на работния сценарий. Докато ядат пица с останалите членове на екипа на филма, двамата обсъждат оживено предстоящите задачи. Катерина, която страни от светски събития, определено се е погрижила за външния си вид. Тя е много отслабнала, с направен маникюр. Доскоро тя се разхождаше доста неглиже с къса коса и раздърпани дрехи, но вече се е погрижила за вида си.


Почти никой от обкръжението на Асен не е наясно какво точно се случи в триъгълника и как Блатечки остави Диляна заради официалната си жена.
Веднага след като научава новината, че ще става татко, Асен напуска Катерина. Той беше плътно до Диляна по време на бременността. Местят се в ново жилище, живеят щастливо. Малко след раждането на Борил хармонията е разрушена. Изненадващо Асен напуска една от най-красивите българки и се връща при Катерина разкаян. Една от най-близките приятелки на Диляна - Лора Караджова, издаде, че проблемът във връзката им е именно другото семейство на Асен. Дори с малко бебе на ръце, той постоянно оставял Попова сама и тичал при Катерина.


"Все пак не мога да им се бъркам, но мисля, че като правиш едно дете, би трябвало да си с майката на това дете, особено малко след неговото раждане“, издаде тогава Лора.
Съсипаната Диляна се е отдала на майчинството и досега не е казала и една лоша дума по адрес на Блатечки. Самата Диляна признава, че след тежката раздяла не мисли за нов мъж и изобщо не прави планове да се види като булка.

"В момента съм на етап, в който не редя планове и не си мисля кое и как трябва да се случи. Чувствам се спокойна и живея за момента. Забавно ми е с Борил и нищо друго не ми липсва. Имам работа, имам си детето, имам приятели, ходим на почивки, чашата ми е пълна, както се казва. Щастлива съм и съм спокойна", споделя Попова.
Тя не съжалява за нито един момент досега от живота си.
"Бих изживяла по същия начин нещата. Направих си извод да не обвиняваш, а да се обърнеш към себе си, да знаеш кое е това, което ти може да промениш, да не очакваш някой друг да те направи щастлив или да ти разреши проблема", убедена е тя.

Реклама
Реклама
Реклама