Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5775466 www.bgdnes.bg

Антония Петрова в развод за $30 милиона, изнудва Бередин за имоти и крие млад любовник

Мис България Антония Петрова скоро може да стане особено състоятелна жена. Русокосата перничанка в момента е в процес на тежък развод с руския богаташ Александър Бередин и се е заканила да го ошушка. Двамата са в люта вражда, която скоро ще се пренесе и в съда, а разправията за пари ще добие нечувани размери.


От близо три месеца Антония и Александър поддържат връзка само чрез адвокатите си. Раздялата им дошла изневиделица за всичките им познати, които и до сега се чудят какво е подпалило фитила на враждата им. Според една от версиите руснакът бил хванат да кръшка.Друга версия пък гласи, че в последните години Бередин участвал в няколко нерентабилни сделки. Загубил доста пари и бил на крачка от банкрут.

Реклама

След всичко това Антония взела решение да вземе максимума от брака им и да му го върне, като го разори до дупка. Миската се консултирала с адвокати и предвид скандала, който разпали преди години с отвличането си и побоя срещу нея от Александър, имала огромни шансове да получи солидно обезщетение за брака им.

Жестоките разправии, които се очакват в следващите месеци, трябва да подели близо 30 милиона долара, които Бередини имат. Антония се надява, че поне 10 от тях ще влязат в нейната банкова сметка. Единствената й беда е, че доста ще почака за сумата. До тогава се налага да разчита на помощ от новия си приятел.

От около месец миската излиза с доста по-млад от съпруга й мъж, с когото ги запознали общи приятели. Младокът произлиза от състоятелно семейство и е учил бизнес управление в чужбина. Върнал се, за да управлява финансите на фамилията, а и за да създаде свои наследници. За сега виждал за подходяща половинка Антония, която също мечтаела някой ден да има деца.

Двойката обаче не бърза да се афишира публично поне, докато разводът още не е започнал документално, освен това се безпокояла, че ако сега разкрие, че е започнала нова връзка, съпругът й ще използва това, за да я изкара уличница в съдебния процес на подялбата на авоарите им.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама