Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5777252 www.bgdnes.bg

Лили: Сама зарязвам мъжете!

Те ме използват, аз ги изоставям, категорична е певицата

За личния живот на най-голямата ни естрадна певица Лили Иванова не се знае много и понякога оскъдна информация едва се процежда. Така стана и с участието на Валентин Михов във "ВИП брадър", където той призна за връзката си с певицата. Самата Лили не разкрива често какво мисли за мъжете до себе си и тези, с които е била. Наскоро тя дори сподели, че животът я е научил, че трябва да поставя дистанция между нея и останалите, за да се защити. Това става, след като доста хора до нея я предават. За тези любови, които са я използвали, тя казва:


"Първо, ако сме били гаджета, не бих казала, че са ме използвали. Аз съм ги избирала, аз съм се разделяла. Не смятам, че това играе роля за моята кариера. Те най-добре знаят, аз научавах по-късно за какво са ме използвали. Но къде са те сега?"

Реклама


Любовните драми и разкрития около естрадната звезда не затихват през последните дни, след като бившият шеф на БФС Валентин Михов обясни за връзката си с нея.

"Бях година и половина с най-голямата певица. Тогава играех много хазарт. Заради нея се отказах. Тя ми подари едни ключове за една кола. Казах й: За мен ти си голяма певица. Тя е уникална. Много добре се държа с мен. Ходехме много по пиано барове. Аз плащах кувертите, защото е голяма чест само да си до нея. Винаги пиеше топла вода с лимон. Не оставаше до късно. Още е кумир за мен и няма да я забравя", каза Михов.

С това той завихри истинско торнадо от новини, сред които и тази, че всъщност появата на Христо Стоичков в живота на Лили Иванова била причината двамата с Михов да се разделят. Само преди ден издание разкри тази новина, твърдейки, че драмата между Михов и певицата започнала, когато Камата се появил във видеоклипа й "Пак ще те обичам". Именно тогава чувствата между нея и Михов започнали да охладняват.

Твърди се, че футболният бос изгубил голямата си любов заради Стоичков, като примата започнала да сипе суперлативи за Стоичков. Това личи и от нейно изказване през 2011-а, когато казва: "Христо Стоичков е един от достойните българи, които са за пример на обществото".


Самата Лили Иванова трудно говори за мъжете, с които е била, а имена въобще и не споменава. "Не искам да говоря нито за мъжете си, нито за грешките, нито за любовта. Това са моите лични преживявания. Това са грешки в живота, които човек няма как да не направи и винаги ще ги прави, но това касае само мен. Ние се учим от грешките си. Но да кажа, че не съм грешила и че няма да греша никога - няма такива правила!", каза тя преди месец, когато даде едно от редките си интервюта. Малко преди това разкри, че е обичала само един мъж в живота си, за когото всички са единодушни, че е Иван Пеев - вторият й съпруг, както и автор на някои от песните й. Само неговото име споменава с охота, като твърди, че той е бил неин учител. Двамата се влюбват в Белград по време на нейни снимки за сръбската телевизия, сключват брак през 1965 г.


И до ден днешен самият Пеев също твърди, че още обича примата: ДОще обичам Лили Иванова, но сме само приятели. Много често се чуваме по телефона, не само за празнициУ, каза през април той.

Реклама


Той е бил невероятно нежен любовник, казва Лили за Пеев, а той твърди, че раздялата им е била трудна. Преди да бъде с любовта на живота си, естрадната певица е омъжена за гаджето си от Кубрат д-р Павлов. След това е и гадже с пианиста Здравко Радоев, другия мъж, с когото единствено поддържа контакт и до днес. Той разказва през 2001-ва защо двамата не остават заедно: "Защото не можеше да има деца вече. Когато получи извънматочно забременяване втори път, бяхме на турне в Петрич. Там й отрязаха втората тръба. Тя все още беше женена за първия си мъж - доктора. Аз даже имах респект от това, че е семейна, някакво неприятно усещане, че вършим нещо нередно. Обадих му се да отиде да я види в болницата. Когато се разведе с него, заживяхме заедно и изкарахме 3-4 години".


Веднага след като се разделя с Пеев, Иванова се омъжва за Янчо Таков - син на члена на Политбюро на ЦК на БКП Пеко Таков. С него изобщо не й провървява, тъй като историята разказва, че още на първата им брачна нощ Янчо я зарязва и се прибира призори силно почерпен, и веднага заспива.


"Янчо Таков се държеше доста нафукано, като политбюровски син. Обичаше да важничи. А колкото до това какъв любовник беше, могат да се произнесат и други жени, с които той имаше връзка по време на нашия брак", скандално разкрива за него преди години Лили Иванова. Самата тя не остава по-назад и докато е женена за Таков, започва продължила 2 г. връзка с рокаджията Илия Караянев, по-известен като Личо Стоунса. "С Лили се разделихме по други причини - тя беше омъжена на Янчо Таков. Реших да я напусна, за да не й развалям семейството", казва рокаджията.


През май 1973 г. Лили Иванова подава молба за развод с Янчо Таков. Съдебната битка е дълга, като и двамата се обвиняват в изневяра. След седем гледания съдът решава разводът между Лили Иванова и Янчо Таков да е по взаимно съгласие, а мезонетът на "Оборище" да остане неин.


Най-дълго - 16 г., примата живее със следващата си любов Асен Гаргов. Заедно са от Цветница през 1975 г., когато се запознават в Тетевен. През 1989 г. на Лили Иванова й забраняват да пее и тя заминава за Германската демократична република. Гаргов остава в София и една вечер й съобщава, че е решил да се жени за девойка от Пазарджик. Това води Лили Иванова до новата й голяма любов - Чочо Владовски, днес вече покойник. Той е бивш солист на групата "Тангра", с когото са заедно около 4 г. След него примата се затваря в себе си и повече не може да бъде видяна с някого публично. Затова и признанието на Михов за връзката им е толкова сензационно.

Реклама
Реклама
Реклама