Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5779059 www.bgdnes.bg

Кристиано се цупи на Зизу

Голямата звезда на "Реал" (Мадрид) Кристиано Роналдо беше сменен и напусна терена в мача срещу "Лас Палмас", без изобщо да погледне към треньора си Зинедин Зидан.
"Белият балет" завърши 2:2 при гостуването си на скромния "Лас Палмас" и това беше втората лоша новина за феновете на отбора.
Зидан се опита да пресече спекулациите за скандал между него и Роналдо заради смяната на португалеца.
"Имаме мач за Шампионска лига във вторник срещу "Борусия" (Дортмунд). Това бе мотивът ми да извадя Роналдо - обясни Зизу. - Понякога е необходимо да даваш почивка на основните си футболисти. Кристиано игра добре. Аз трябваше да избирам и този път предпочетох да мисля за следващия двубой. Не мисля, че не ни липсваше желание за игра. Контролирахме мача, но не успяхме да го затворим."
Така "Реал" (Мадрид) записа второ равенство за седмицата и загуби 2 точки от аванса си пред "Барселона".
"Белите" първо направиха 1:1 с „Виляреал“ у дома, а в събота вечерта завършиха наравно и на терена на "Лас Палмас".


Зидан остана спокоен и показа, че може да приема философски резултатите.
"Понякога във футбола се случват такива неща и това не е оправдание, а реален факт - коментира Зизу. - Играчите разбират, че е необходимо да се борят до края. Смятам, че играхме добре и имахме доста силни моменти на терена. Не всичко се получи както искахме, но ще продължим да надграждаме постигнатото. Важно е да анализираме защо загубихме тези две точки. Според мен става дума най-вече за липса на концентрация. Не искам да се оплаквам. Трябва да можем да приемаме подобни резултати. Нужно е да извличаме поуките от тях. Съвсем скоро имаме нов мач, за който трябва да сме готови."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама