Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5779118 www.bgdnes.bg

Истерия по Рони в София

Страхотна истерия се очаква да предизвика пристигането у нас на петкратния световен шампион в снукъра Рони О'Съливан. Ракетата идва да изиграе два демонстративни мача срещу действащия носител на короната в "Крусибъл" Марк Селби. Първият спектакъл ще бъде в зала "Универсиада" в София на 30 септември, а другият ден по-късно в зала "Колодрума" в Пловдив.
Още отсега феновете на Рони се готвят да посрещнат своя любимец на летището. Десетки ще бъдат почитателите на снукъра, които ще се надяват на автограф и снимка със звездата. 40-годишният англичанин бе у нас и през миналата година, когато представи автобиографичната си книга "Бяг". Тогава той игра снукър с Джими Уайт в зала "Триадица".
Доста привърженици има и действащият световен шампион Селби. Веселяка от Лестър игра снощи финал в турнира "Шанхай Мастърс" срещу Дин Дзюнхуей, след което веднага се прибра към Острова. Организаторите на двубоите у нас информират, че Рони и Селби ще пристигнат на летище София на 30 септември (петък) в 13,45 часа с полет от Лондон. Гения от Чигуел няма да дава специална пресконференция и затова единственият начин на феновете да се докоснат до него е да го посрещнат на аерогарата.
Рони О'Съливан и Марк Селби ще мерят сили за първи път един срещу друг в новия формат на турнира Eleven 30 - играе се до победа в 6 фрейма, като всеки състезател има по 30 секунди за удар.


Гаджето на Ракетата:
Не можем да се оженим

Приятелката на Рони О'Съливан се оплака, че двамата не могат да вдигнат сватба заради натоварения график на ракетата. 45-годишната актриса Лайла Роуас и снукър легендата са сгодени от 2013-а.
"Все още няма дата за сватбата. Нямам никаква представа кога ще се случи. Това наистина ме плаши много. Прекалено заета съм с дъщеря си, а освен това Рони пътува много. Беше в Китай. При това положение сватбата въобще не е на дневен ред. Винаги съм смятала, че е много важно човек да планира добре времето си", каза Лайла.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама