Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5779941 www.bgdnes.bg

Киро Скалата: Мъжът на Мейзер бачкаше за Шванца

Намерих Николай убит, бяха първите й думи, казва шоуменът Вълчев


Умрелият съпруг на Анита Мейзер – Николай Димов, е работил за спрягания като подземен бос Николай Иванов–Шванца. Това разкри един от най-близките приятели на варненката Кирил Вълчев – Киро Скалата. Той е бил първият човек, на когото Мейзер е съобщила за инцидента.


„Николай бачкаше за Шванца – потвърди Киро Скалата. – Хвалеше се как бие хората и как се занимава с бандитска дейност. Може и да е лъгал, не го знам, защото във Варна всеки се прави на мафиот. Именно затова първоначалната версия на Анита ми се стори много достоверна.”

Реклама


След пристигането на полицията в дома на Мейзер и Николай сексбомбата разказва как двама души са осъществили контакт с нейния съпруг часове преди убийството. Малко по-късно тя промени своята версия и разкри как инцидентът е станал при сексуална игра, след която културистът се задушил.
„Анита звънна на вратата в 3 през нощта – разказа Киро Скалата. - Чудех се кой е, защото никой друг няма достъп. Трепереше и вика – „Много сериозно нещо стана. Трябва да викаме полиция и лекари. Намерих Николай убит.” Веднага й предложих да викаме полиция. Ченгетата дойдоха за десет минути. Разказа ми теория как го чакали долу уж негови приятели. При нас няма много хора, но петък и събота има две заведения, където се събират. Ние се връщахме с жена ми същата вечер. Тя беше с две дини и ходеше пред мен. Гледах я, защото има пияници там. Затова забелязах една кола покрай сградата. После, когато Анита ми разказа нейната версия, веднага й повярвах. Оказах съдействие на полицията. Разказах как съм видял някакви идиоти. Само Господ и тя знаят какво точно е станало в апартамента, но, доколкото знам, Анита не си падаше по подобни сексуални извращения.”


Според Киро Скалата е напълно невъзможно Мейзер да убие своя мъж.
„Няма физическата възможност, защото е 50 кила – добавя Кирил Вълчев. - Ние четири човека да се хванем, не може да преборим животно като Николай. Генетично жените са по-зли от мъжете. Но Анита е напълно адекватна. Не взема наркотици. Можеше да избяга. Има си американски паспорт. Защо да остава на същото място и да вика полиция? Там е станала някаква кретенска идиотщина. Още по-глупаво е да се твърди, че аз съм й съучастник.”


Кирил Вълчев е откривателят на Анита Мейзер. Среща я в хотел на морето.
„Мястото беше собственост на един хомосексуалист Августин Пейчинов – допълва Киро Скалата. - Беше спирка на педерасти. Парите на Пейчинов не му стигаха и затова го пусна и за нормални хора. Там видях една страшна сексбомба. Нямаше такива като нея с големи бомби. Взех я в предаването „Фитнес Мания”. Каза ми тогава, че имала гадже културист. Беше ми водеща на свободните боеве и на турнирите Стронг мен. Назначих я на трудов договор.


Пропя. Направих й два клипа. Първата я направи с Теди Джорджо. Участвам и аз в клипа. Малко чалга беше. Вторият клип беше много скъп. Снимахме го в Лас Вегас. Кръстихме го „Сексинтрига”, а в песента тя пее „Аз съм хищник сексуален”.”
Вълчев потвърди, че е ползвал апартамент под наем от Анита в същата сграда, но там е спал неговият шофьор или близки роднини, когато са идвали на гости.
„Имам две собствени жилища в този блок и няма нищо вярно, че съм спал без пари в нейните жилища.”

Огнян ГЕОРГИЕВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама