Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5780075 www.bgdnes.bg

Антония Петрова СМЕНИ МЪЖА с по-млад

Прокоба тегне над брака на Мис Крокодил

Миската зарязана още в началото на годината

Щастливият брак на миската Антония Петрова остава в историята още преди месеци. Бившата Мис България упорито криеше новината, че руснакът Александър си е събрал багажа през пролетта.
Двамата са в развод и не поддържат никаква връзка. След няколкогодишен брак Антония си е намерила ново гадже, което е доста по-младо от съпруга й. Наскоро самата тя публикува снимка, на която се излежава на плажа, а до нея лежи мистериозен мъж. Първоначално приятелите й във Фейсбук предположиха, че това е официалната й половинка, но истината е друга.


Новият на Антония е младок, в когото тя е лудо влюбена и е прекарала цяло лято с него, обикаляйки гръцките плажове. Според близки на вече бившото семейство драмите на Антония и Александър започнали отдавна. Петрова иска постоянни пътувания, скъпи подаръци и няма никакво желание да се застоява у дома като майка и домакиня.
Мис Крокодил започнала да се заглежда и по млади мъже без грам свян. На Бередин, който не е в първа младост, му писнало да няма истинско семейство и пръв поискал развод. Самият Бередин продължава да живее в България. Той не се е прибрал в родната Русия и според негови близки се опитва да закърпи изтънелия си джоб и да съживи бизнеса си.

Реклама


Приятели на Антония са убедени, че миската сама урочасала и предвидила края на брака си още преди години. В желанието си да стане известна през 2011 година, Антония си съчини измислена пиар акция, в която обвини Александър в отвличане. Тогава тя твърдеше, че е разделена с Бередин, но заради негова болезнена ревност той нахлул в столично заведение и я принудил да се качи в колата му. Бащата на миската подаде сигнал в полицията, но бързо стана ясно, че цялата схема е замислена от Антония и тогавашния й пиар и добър приятел Евгени Минчев.


"Който веднъж направи подобна глупост, обрича цялата си връзка на провал", обсъждат я приятелките й. Дори с развода си Антония се опитва да насочи вниманието към себе си. Тя сама направи колаж с нейни сватбени снимки и фотоси на Анджелина Джоли и Брад Пит. "Развод ми дай..." - това е краткият й коментар за снимките.
"Явно се е взела доста на сериозно, щом смята, че разводът й е интересен като този на Бранджелина", коментират я в интернет.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама