Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5781490 www.bgdnes.bg

Легендарният Майк Тайсън влиза във VIP Brother 2016

Майк Тайсън е световната звезда, която ще влезе в къщата на VIP Brother за юбилейното му издание.
50-годишният американски боксьор ще остане няколко дни при съквартирантите.

50-годишният Майк Тайсън вече не се занимава активно с бокс, но това не означава, че е останал без ангажименти. Следващите няколко дни - в четвъртък, петък и събота, той представя стендъпшоуто си “Неоспоримата истина” в Лас Вегас. То е базирано на едноименната му книга и в него боксьорът разказва с хумор, но и с тъга живота си. В шоуто той обяснява за трудните години, любовта към спорта, наркотиците, обвиненията в изнасилване, затвора, смъртта на едно от децата си. Наскоро и НВО го включи в програмата си. Със сигурност Майк Тайсън ще е една от най-интересните личности, влизали някога в къщата на “ВИП Брадър”.

Реклама

Номинираните за изгонване от къщата тази седмица са Лили Вучкова, Миглена Ангелова, Жоро Торнев и Жана Бергендорф. Лили категорично поведе сред номинациите, като основно съквартирантите не я харесват заради мързела й и провала на седмичната мисия по нейна вина. Зрителите ще имат възможност да решат изхода от номинациите, като гласуват за фаворита си сред застрашените в официалната Facebook страница на предаването до петък.

Продължава мисията на Борислав Комсийски и фолк певицата Емануела, които трябва да се правят на двойка. Двамата видно се вживяха в ролите си и дори започнаха да си подмятат сексуални шеги и да флиртуват и когато не ги гледат.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама