Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5781904 www.bgdnes.bg

Ердоган запушва гърлото на Съла

След опита за преврат срещу Ердоган една от най-обичаните турски певици Съла ще осъмне с празен хладилник и банкова сметка.


Печелеща слава и пари освен с песните си, но и с готино тяло, певицата с прекрасно източно лице е изпаднала в немилост заради пиперлив коментар срещу президента Ердоган. Тя се е изцепила, че митингите в негова защита са чисто шоу. Стадионите, парковете и баровете, които доскоро са пълни с тълпи от нейни фенове, един по един хлопват врати под носа на Съла. Лакеите на властта бълват злостни критики по адрес на 36-годишната кралица на турския поп. В гадната кампания се включват и бизнесмени.

Реклама

"Няма да допуснем някой, който нарича нашия митинг "шоу", да си прави шоуто тук" - заявява собственик на мол в Анкара, отменил дългоочаквано участие на Съла.


Някои от колегите й в артистичния бранш, сред които и Бергюзар Корел - позната у нас като Шехерезада от легендарния сериал „1001 нощ“, правят изказвания в нейна защита, но усилията им са безплодни и любимата на много турци изпълнителка все повече губи контакт с публиката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама