Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5782787 www.bgdnes.bg

Зарязаха неверния Валенсия

Футболистът на "Манчестър Юнайтед" Антонио Валенсия бе изритан от съпругата си Зойла Менезес. Това стана само няколко дни след като "Сън" разкри, че халфът кръшнал на половинката си.

31-годишният еквадорец бе засечен в местен хотел с 24-годишната медицинска сестра Софи Вагситър от папараците на таблоида. Мацката пристигнала в хотела преди обяд в деня на мача и спокойно изчакала любовника си до вечерта. Антонио се появил към 23,00 ч. Каквото и да са правили двамата в стаята, продължило е едва 40 минути. След това Валенсия излязъл и безшумно се шмугнал в джипа си, струващ 130 000 паунда.

Реклама

Валенсия и Зойла Менезес имат дъщеря на 10 години. Наранената съпруга взе детето и изхвърли Антонио от дома им. Новината, че е сам, съобщи самият футболист. Първо той променени статуса си във Фейсбук от "женен" на "сложно е".

"Във връзка с последните новини относно личния ми живот е важно да изясня, че съм необвързан. Съжалявам, ако последните лични събития са генерирали объркване или стрес. Моля медиите да не се намесват в нашия личен и семеен живот. Както обикновено, моите усилия са насочени към професионалната ми кариера и дъщеря ми", написа Валенсия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама