Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5782804 www.bgdnes.bg

Галена показа коремчето

Бременната фолкпевица Галена показа наедрялото си коремче, видя "България Днес".


На участие в понеделник вечерта в популярна столична дискотека изпълнителката не се посвени да демонстрира наедрялото си тяло. Досега чалгарката предпочиташе да прикрива растящото си бебе, но коремчето постоянно уголемява размера си и вече не може да остане в тайна.

Реклама


Присъстващите в нощното заведение отчетоха интересен факт - макар и да е с понаедрял корем, фолкпевицата не е дебела. За последния месец тя е качила едва два килограма, които са незабележими. Затова и Галена вихрено се раздаваше на сцената и не спираше да танцува на собствените си песни.


Изпълнителката за пореден път показа, че за нея няма задръжки - флиртуваше с младежи, танцуваше с тях и предизвикваше момичетата също да палуват като нея.
Като съвестна майка изпълнителката е прекратила една своя практика по време на участия - пиенето на шотове на екс. Обичаната фолкпевица е спряла употребата на алкохол, за да не навреди на бебето си, което с половинката си Галин толкова пламенно очакваха.


В началото на август тази година изпълнителката обяви по нестандартен начин, че чака второ дете. Галена хвърли "бомбата" в публичното пространство с пост във Фейсбук - "Когато животът наистина има смисъл!", и положителен тест за бременност. Още тогава от "Пайнер" официално обявиха: "Засега промени в нейния работен календар няма и тя продължава своите клубни участия в цялата страна".
Проверка на "България Днес" показа, че фолкпевицата ще продължи с участията си по нощни заведения поне до края на годината, когато ще е с още по-наедрял корем, но все още ще може да изпълнява професионалните си ангажименти.


В това отношение за пример е колежката й Кали, която имаше участия дори в 8-ия месец на бременността си, но не се тревожеше да излиза с голям корем пред почитателите си. Още по-любопитно е, че само два месеца след раждането на третия си син тя се завърна към участията си и задимените заведения. Скорострелно завръщане след раждане направи и Емануела, която чистосърдечно си призна, че има нужда от пари и участията са жизненонеобходими за нея, за да си изхранва децата. Бременната Емилия също не се свенеше да гостува на заведения, което затвърди мнението, че сред фолкпевиците има и такива, които не са капризни и спокойно приемат факта, че трябва да заработват хонорари бременни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама