Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5782836 www.bgdnes.bg

Златка: Мутри ме заплашват!

Борислав РАДОСЛАВОВ

"Мутрата Цецо Дебелия ми праща "поздрави" и казва, че ще ме изхвърли от имота ни в "Каваците" като чувал с картофи. Така, както направиха със съседката ми."


Това сподели пред "България Днес" Златка Димитрова. Плеймейтката, която очаква съвсем скоро да роди син, е уплашена от драматичната история на своя комшийка, стопанисваща малък къмпинг до нейния имот на "Каваците". Мина Читакова е атакувана от десет здравеняци, които измъкнали синовете и съпруга й за краката и ръцете и ги захвърлили зад оградата на имота.

Реклама


"Тя се барикадирала в едно от бунгалата и затиснала вратата с две шкафчета. Стопанисва имота от над десет години, а мутрите със счупени уши и татуировки искат да си го присвоят със сила. Заплашили мен и семейството, че и мен това ме чака. Няма да оставя нещата така, пускам жалба. В каква държава живеем?!", сподели пред "България Днес" плеймейтката и допълни, че здравеняците са хора на бизнесмена Николай Банев.


Златка разказва още, че мутрите били десет и слезли от два черни джипа. Псували, държали се нагло и заплашвали Мина, че ако доброволно не напуснат имота със семейството й, ще сринат къмпинга с два багера за нейна сметка.


"България Днес" се свърза и със самата стопанка на апетитния имот, превърнал се в крайъгълен камък. Мина Читакова разкрива, че действително стопанисвала имота повече от десет години. Ако някой искал да си го вземе и бил негов, трябвало по съдебен път да заведе иск и ако съдът разпореди - тогава доброволно щели да го напуснат.


"Седях си барикадирана в къмпинга и не исках да си тръгвам. Децата идваха през прозореца да ме молят да изляза. Една от мутрите крещеше, че ще съсече вратата с брадва и ще влезе. Накрая ме изхвърлиха от имота. Мутрите се хилят и ни се подиграват, а ние сме бездомни и чакаме някой да ни подаде ръка", сподели пред вестника собственичката на парцел в къмпинга.


От полицията й казали да се разберат помежду си. "Изкарали нас виновни, защото явно се ползват с протекцията им. Останах силно разочарована", разказа изгонената като мръсно коте жена.

Реклама
Реклама
Реклама