Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5782915 www.bgdnes.bg

Паника заради педофила Гочев

Хората в бургаското село Маринка са в ужас от връщането на педофила извратеняк Георги Гочев. Местните го очакват, след като бургаският окръжен съд постанови той да излезе предсрочно от затвора, където трябваше да остане за седем години, според окончателното съдебно решение от 2013 г.

Гочев бе освободен с мотив, че зад решетките показал "честно отношение към труда". Освен това трябвало да се грижи за детето си. Момиченцето обаче всъщност е осиновено от Гочев и бившата му съпруга Ана, която е избягала от него. Съдбата на хлапето не е ясна, тъй като то е оставено за отглеждане от майката на извратеняка.
Проверка на "България Днес" сред жителите на Маринка показа, че малка част от хората са информирани за постановеното преди ден съдебно решение. Те обаче са в ужас от него и се заканват, че няма да допуснат в Къщата на ужасите да се случват отново гаври като в миналото. Кметът на селото Лъчезар Колев обясни, че Гочев все още не е забелязан и повечето от местните не знаят, че е пуснат. Затова все още в Маринка било сравнително спокойно.
"И миналия път, когато станаха ясни тези извращения, научихме от вестниците. Никой в Маринка не подозираше какво се случва в онази къща. Дворът има високи дувари и е ограден с едни тенекии, та няма как да се погледне вътре", разказа Колев. Той поясни, че в селото няма постоянен полицай и се надява след завръщането на Гочев от Бургас много често да идва патрул, който да следи изкъсо нещата.
"Само бъдещето ще покаже какво има да става. Но ще дебнем и ако стъпи пак накриво - влиза в капана и се връща там, откъдето са го пуснали", добави Лъчезар Колев.
Подробностите, излезли при разследването срещу Гочев, наистина предизвикват студена пот. Тогава стана ясно, че заедно с възлюбената си циганка Стоянка Тодорова двамата са изнасилвали непълнолетни момичета с флакони от дезодоранти, поилки за птици, пъхали им в гениталиите четки за баня и ги били с пръчки.
Жестокостите, прилагани върху 4-те момичета, за които бе доказано, че са от жертвите, бяха описани с подробности в делото.
"К.рво, ще задоволяваш мъжа ми!, крещяла циганката на вързана тийнейджърка, докато й пъхала четката за баня във влагалището.
Сред жертвите било и 14-годишно момиче. Стоянка удряла главата му в парещата печка. През това време Гочев прониквал с члена си в ануса и устата й. След това 54-годишният тогава мъж удрял момичето с юмруци, шамари и ритници по тялото. Била заплашвана и с опрян пистолет в слепоочието.
На друга жертва Стоянка вкарала дезодорант във влагалището, както и поилка за птици. През това време изродът Георги продължавал да се възбужда и облекчава.
Друга от жертвите също е на 14. Нея циганката удряла с четка и с дръжка на нож през глезените.
„Аз тебе ще те заколя!"„Или ще се съгласиш Георги да те чука в дупето, или аз ще те затрия с този пън!", викала изродката.
Момичетата били изнудвани и за пари. Били плашени с убийство. На едно от тях Георги отправил директни заплахи.


Ела да видиш кучето!

Изродът Георги Гочев ходел често в селското кафене, там намирал и жертвите си. Заговарял ги, бил много убедителен, предлагал им работа в Швеция и добри доходи. След това ги канел да видят дома му или да им покаже породистите кучета на двора. Щом момичето влезело вътре, циганката Стоянка залоствала вратите и започвали оргиите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама