Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5782983 www.bgdnes.bg

Катето Евро се тунингова

Актрисата опъна бръчки за ново предаване

Подмладена и тунингована, Катето Евро се връща в ефир. Актрисата ще е водеща на ново шоу в БТВ. Все още не е ясно кога ще се излъчва предаването, но първите епизоди вече се снимат с пълна сила.
Евро дълго време стоя без работа. Тя така и не успя да вземе последните си заплати от фалиралата ТВ7.


"Ставам на 60, вече никой не се сеща за мен. Не са ме канили скоро за снимки нито на сериал, нито на филм", проплака преди време Евро.
В крайна сметка от БТВ я подслониха, като й дадоха ефир и добра заплата. Шефът Павел Станчев дори се шегувал в коридорите на медията, че заради Катето и сина й Сашо Кадиев телевизията става семейна.


За да не изостава от конкуренцията и по-младите си колежки, Евро се подложи на тотална промяна. Тя върна времето поне с десетина години назад и видимо се чувства много добре от промяната. Емблематичната актриса е минала курс от няколко процедури и кожата на лицето й е доста опъната. Тя е скрила бръчките около очите. Евро се показа с новата си визия на премиерата на собствената си книга "Тетрадка за рецепти и спомени". Актрисата признава, че все още не е готова да напише автобиографична книга.
"Имах бурен живот, още е рано да разказвам случки", признава си актрисата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама