Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5783965 www.bgdnes.bg

Над 150 решения за топлина от Diplomat advertorial icon

И през този отоплителен сезон Diplomat Corporation, следвайки желанието си за осигуряване на качествен живот на клиентите си, осигурява уреди за отопление на вашия дом от А до Я. Над 150 решения за топлина, от Diplomat.

Вентилаторните печки Diplomat са удобни, леснопреносими, бързо затоплят въздуха и имат защита срещу прегряване. Вертикален или хоризонтален вариант. Предлагат се и модели за баня със стенен монтаж. Всички модели осигуряват приток на хладен, топъл и горещ въздух и са с мощност от 2000 W. Могат да служат като вентилатор през лятото.

Конвекторните печки Diplomat работят на принципа на конвекцията - студеният въздух се нагрява, издига се нагоре и излиза от решетките на конвектора. Конвекторите създават усещане за много бързо покачване на температурата. Корпусът също се нагрява и топли. Предлагат се модели с възможност за стенен монтаж, което позволява оптимално използване на помещението, а и дава възможност за безопасна отдалеченост от децата.

Високоефективни са MICA-конвекторите с инфрачервени нагреватели. За тях е характерно това, че не затоплят въздуха. Инфрачервеното излъчване въздейства върху околните предмети и ги затопля. Така те самите започват да отделят топлина. Достигат максимална топлина за кратко време. Топлите вълни осигуряват комфортна температура без прегряване на помещението и без създаване на въздушен поток и шум. Подходящи са за хора с дихателни проблеми, алергии и деца, тъй като не разпространяват прах, защото въздухът не се завихря. Няма никаква загуба на енергия. Не изгаря кислорода в стаята. С вентилаторните печки и конвекторите Diplomat отоплявате само толкова и колкото искате, при това инвестицията е евтина в сравнение например с климатик.

Маслените радиатори са много практични, особено ако имате малко дете, защото са нискотемпературни и няма опасност то да се изгори. За разлика от конвекторите и вентилаторните печки, маслените радиатори не въртят въздуха в помещението и не го запрашават, много по-безшумни са. Маслените радиатори Diplomat запазват топлината часове, след като ги изключиш. Няма опасност от пожар. Това са най-безопасните електрически отоплителни уреди. Ако търсите вариант да отоплявате постоянно едно помещение, без сметката Ви за ток да нарастне драстично, масленият радиатор е чудесно решение.

Камините и камерите за вграждане на Diplomat са създадени от доказан български производител и носят топлина, уют и по-малки сметки през зимата. Камините Diplomat могат да бъдат облицовани с естествен глиц пясъчник и допълнени с полици от полиран мрамор. Прахово боядисване с термоустойчива боя, точково и ножово, електродъгово заваряване, оксидация и никелиране на стоманените елементи. Уплътненията са изработени от специално стъклено влакно или минерална вата и не съдържат азбест. Панорамен прозорец от термошокова стъклокерамика, който издържа до 850 градуса, страхотна визия към пламъците, пепелник, клапа за регулиране на тягата на комина. Горивната камера на камината е снабдена с огнеупорни плочи, които повишават температурата при горене за по-голям ефект. Дръжките на камината са месингови или никелирани, не се износват. Пепелник, клапа за регулиране на тягата на комина. Камината или камерата е едно добро решение, което може да топли всички стаи в дома, особено ако е снабдена с топлообменник. Взимате едно, а получавате две краен ефект - можете да стоплите стаите и да имате топла вода - камерите и камините с топлообменник може да се свържат с подходящ бойлер и да произвеждат топла вода за битови нужди, без да включвате бойлера в тока.

Ако пък предпочитате пелетни камини, те са много ефективни, защото при изгарянето им температурата е изключително висока, като извлечената топлина е повече и позволява бързата възвръщаемост на вложените средства в този тип отопление. Пелетите са екологично чист източник на енергия. Те отделят изключително ниски нива на въглероден диоксид. Складирането изисква много по-малко място. Чистят се изключително лесно.

Готварските печки, които предлагаме, също са многофункционални, защото предлагат 2 в 1 ефект - едновременно се отоплявате и готвите, като наблюдавате вкусното ястие през стъклото. Практично решение в студените зимни дни.

Уредите за отопление от Diplomat са с дълъг живот, гарантиран от център Сервиз и Съпорт и Call център. Ако поръчате до 14 часа, получавате на следващият ден; в 14-дневен срок, ако продуктите Дипломат не оправдаят вашите очаквания и са поръчани онлайн, можете да ги върнете. Специално за вас, читателите, цени от 19 лева. Запознайте се с всички предложения за топлина, влезте на www.diplomat.bg.

Можете да ни намерите на телефон 0700 1 50 90. Чат в реално време [email protected], [email protected]

Реклама
Реклама
Реклама