Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5786509 www.bgdnes.bg

Галена бойкотира Пайнера

Под въпрос е участието й в концерта

Фолкпевицата Галена е в бойна готовност да бойкотира Митко Пайнера! И то за втори пореден път.
Изпълнителката е под сериозен въпрос дали ще участва на грандиозния концерт на 22 ноември в зала "Арена Армеец". Събитието е по повод 15-ия рожден ден на фирмената телевизия "Планета" и традиционно събира най-хитовите изпълнителки на музикална компания "Пайнер".
Галена изобщо не е сред сигурните участници заради обтегнатите отношения с продуцента си инж. Митко Димитров. Студената война между тях започна в началото на тази година, когато стана ясно, че дългогодишната й приятелка Преслава ще стане за пореден път носителка на отличието "Певица на годината". Галена се разсърди и не се появи на церемонията, която се състоя в лъскав столичен хотел.
Галена се е заканила, че отново може да не се появи, ако не получи нужното уважение за усиления си труд, който положи през последните години. Едно от условията ще бъде задължително да излезе последна на сцената, за да закрие концерта - признание, което получава най-добрата певица и е мечта на десетки изпълнителки. Предстои обаче отново челен сблъсък с Преслава, която не изпуска трона. Това е и причината отношенията между двете бивши приятелки видимо да охладнеят, защото конкуренцията между тях е безмилостно жестока.


Галена има възможност да извади много силен коз, ако реши да се откаже от изява на концерта в "Арена Армеец" - бременна е и не иска да излага бебенцето си на голямо натоварване, като силна музика и свръхголеми емоции.
"На сцената на "Арена Армеец" ще се изявят звездите на музикална компания "Пайнер", за да представят най-големите си хитове. Акцент ще бъдат актуалните проекти през годината, но няма да липсва и букет от вечните хитове в жанра. И този път звездите ще бъдат подкрепени от голям оркестър, както и от няколко балетни формации. Повече от три часа ще властват шоуто, специални сценични ефекти и много добро настроение", обявиха официално от компанията на Митко Пайнера. И допълниха: "Събитието ще бъде грандиозно и с много изненади, които ще отбележат успешния път на музикалната медия вече 15 години". Имената на участниците засега се пазят тайна, но вероятно няма да има изненади (освен Галена) откъм най-големите имена в музикалния жанр - Преслава, Константин, Джена, Анелия и други.


От там издадоха, че някои от изпълнителките вече са започнали подготовка за участието си, въпреки че до концерта има близо 2 месеца. Фолкпевиците обаче искали да надцакат конкурентките си и затова се подготвяли от рано.
Традиционно досега подобни събития се провеждаха в зала 1 на НДК, но мястото отесня на многолюдната фенска маса и изявата се премести в голямата спортна зала. Билетите за събитието вече се продават, като интересът е много голям.

Иво АНГЕЛОВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама