Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5788864 www.bgdnes.bg

Муки: Обвинявам майка си, че не съм се реализирала

Обвинявам майка си, въпреки че тя не е виновна. Трябвало е навреме да се скъса тази връзка. Ние нито можем една с друга, нито можем една без друга. Тя се смята за жертва, че едва ли не аз съм се превърнала в майка. А аз се смятам за жертва, че не съм се реализирала.

Това призна дъщерята на Стоянка Мутафова - Мария, по-известна като Муки, в рубриката "Говори с Ива" на предаването "Събуди се" по Нова тв.

Реклама

Тя си спомни как майка й е станала народна актриса.

"Колкото тя е комедийна на сцената, толкова в живота е черногледа", каза Муки, възстановявайки вечерта, когато Мутафова е научила, че е станала такава. До последно не вярвала.

"Като дете много ревнувах. Казвах й: "Ти обичаш театъра повече от мен." Много съм усещала тая любов, много съм страдала", призна още Мария.

Тя сподели още, че вторият мъж на майка й - режисьорът Нейчо Попов, много й липсва. Казвал й: "Ти ще станеш голяма актриса, ама чичо Нейчо няма да е жив да те гледа."

"Мечтая да изиграя една роля в киното - например на актриса в залез. За себе си най-нагло ще кажа, че съм талантлива", сподели Муки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама