Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5789498 www.bgdnes.bg

Проклятие тегне над известните в Горна баня

Популярните двойки сякаш превъртат, щом се настанят в столичния квартал, и се впускат в тежки семейни войни.

Лудият репортер Даниел Петканов изхвърли от живота си красивата Александра Богданска чрез съобщение на фейсбук страницата си. Дани със сигурност не е осъзнавал какъв автогол ще си вкара, показвайки на публиката частица от своя живот.

Реклама

Новината за тежката му раздяла с Алекс буквално взриви държавата. Стотици хиляди коментираха снимките на моделката, захапала пръста на неизвестен обожател. Други спореха в социални форуми и по телевизии кой къде е сбъркал от двамата младежи, които можеха много по-тихо и кротко да приключат всичко помежду си.

В най-напечения момент Петканов публикува и видео, в което Петканов спира на улицата, приближава се до колата и изхвърля в краката на приятелката си багажа й. Въпросното място се намира в кв. Горна баня, твърдят близки на Лудия репортер. Там живеят родителите му, а в най-щастливите си времена Дани и Алекс често остават в семейната къща на сем. Петканови. Там те могат да дават воля на силните си емоции.

Младите са щастливи, публиката ги обича, родителите очакват да се премине към нещо по-сериозно. Съдбата обаче има друг план и праща много болка както на Петканов, така и на неговата бивша любима. Двамата се разделят с гръм и трясък. Дали обаче става дума за лош поглед, или има друга причината за провалените отношения. Дали това, че са прекарвали толкова много време при родителите на Петканов в Горна баня, не им изиграва лоша шега. Защото този квартал сякаш носи проклятие на всички известни двойки, които са решили да се заселят там и да градят семейно щастие зад дебелите дувари на лъскавите си къщи. Списъкът на популярните в държавата, провалили интимния си живот с гръм и трясък, е дълъг. Там се започнаха скандалите между адреналинката Яна и мъжа й Ивайло Леков. Пак там футболната звезда Благой Георгиев и неговата Христина изстудяха един към друг и след това не успяха да залепят отново счупеното семейно щастие. Кръчмарският бос Петко Димитров също явно беше повлиян от мястото, когато се раздели с дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов – Ели. Да не забравяме също така и тежките семейни проблеми на актрисата от "Под прикритие" Ирена Милянкова с бившия й съпруг Росен Чолов, който беше разследван за склоняване към проституция.

Целия текст четете във вестник "168 часа" и тук

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама