Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5813501 www.bgdnes.bg

Побойникът Сале Мутави е ковнат от един куршум

Убит е фен №1 на "Партизан"

Разстрелян като куче е агресивният водач на агитката на ФК "Партизан" Александър Станкович.


Лидерът на запалянковците на "гробарите", по-известен с прякора си Сале Мутави, е убит около 21 ч. пред централния затвор в Белград. Той е в колата си, в която незнайно защо е и един от надзирателите в зандана. Мъжът, чиито инициали са М.Г., е тежко ранен в престрелката и се бори за живота си в болница в сръбската столица. Мутави е убит с един куршум. На мястото на кървавия инцидент пристигат родителите на 29-годишния запалянко, както и бъдещият му тъст.


"Той и дъщеря ми бяха заедно от 11 г. и тази връзка трябваше да се увенчае с брак. Александър беше добро момче, работеше като фитнес инструктор", коментира пред медиите бащата на гаджето му.

Реклама


Александър Станкович става изключително популярен в медийното пространство, след като през април тази година той и още двама негови верни авери пребиват почти до смърт шефа на ФК "Партизан" Милош Вазура. Изпълнителният директор на тима е сгащен от арогантните мъжаги и след като го нападат вербално, те го повалят на земята и го смачкват от бой. Охранителна камера заснема атаката посред бял ден, а по думите на Вазура те го заплашват, че това няма да е краят. Случката се разиграва пред стадиона на "гробарите".


Според разследващите на смъртта на Александър случаите нямат общо. По-вероятната причина за показното убийство е то да е извършено от представители на черногорските престъпни кланове, с които той бил замесен в съмнителен бизнес.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама