Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5813794 www.bgdnes.bg

Куката с джакпот в казината

 Звезди от "Под прикритие" прибират по хилядарка за час

Краят на "Под прикритие" отдавна дойде, но актьорите от хитовия сериал удариха джакпота, използвайки героите си от поредицата.
Вместо повечето от тях да останат без работа и ангажименти, както се очакваше, най-култовите лица на кримката изкарват яки кинти заедно, видя "България Днес".
Използвайки популярността, натрупана в кримката, Ивайло Захариев, Мариан Вълев, изиграл незабравимия образ на Куката, и горещата полицайка Силвия Петкова обикалят родните казина с двучасово шоу. Пред събралото се множество от почитатели на сериала актьорите разказват за ролите си в "Под прикритие", разкриват тайни от кухнята и забавляват гостите със скечове и игри.


За краткото шоу актьорите прибират солидни суми - между два и три бона на човек.
Звездните хонорари успяха да изкушат и бременната в седмия месец актриса Силвия Петкова. Хубавицата, която нашумя в последния сезон на "Под прикритие" като страстната любовница на Куката, също обикаля страната, за да се подсигури за предстоящото майчинство. Преди дни Силвия имаше участие в казино във Варна, където за доброто състояние на бременната се грижеше специален екип медици.


Петкова е бременна от режисьора на сериала Зоран Петровски, с когото делят един покрив от по-малко от година. И двамата са категорични, че не искат да знаят пола на бебето и с нетърпение чакат голямата изненада.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама