Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5825801 www.bgdnes.bg

Две села във Врачанско почернени след смъртта на охранителката Мая

Съдебната охранителка Мая Ваклинова, която беше намерена простреляна онази нощ до приятеля си и колега Любомир Дилов, е от Врачанско, съобщава „Конкурент“.

Родителите на 48-годишната фатална дама – Николай и Лиляна, живеят в мездренското село Върбешница. Майката е от планинското селце край Враца - Паволче, където живее сестрата на Мая – Ана. Тя е била женена за първия кмет на населеното място след демократичните промени – Тодор Петков, но след несходство в халактерите двамата се разделят. В момента Ана е с друг мъж.

Реклама

Хората и в Паволче, и във Върбешница бяха шокирани вчера, когато новината обиколи информационните агенции, телевизиите и вестниците в България.

Припомняме, че на 19 октомври през нощта се разигра кървава драма в жилището на Мая в софийския квартал „Западен парк“. Сигналът за стрелба бил подаден от сина на охранителката Калоян, който е на 18 г. и е един от заподозрените за стрелбата, след която Любомир Дилов е открит мъртъв, а Мая Ваклинова, въпреки опитите на лекарите в ИСУЛ, издъхна.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама