Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5830360 www.bgdnes.bg

Цвети се усмихва отново, както обеща на приятелките си

Цветелина Стоянова отново се усмихва - така, както бе обещала на най-добрите си приятелки от ансамбъла по художествена гимнастика преди време. Цвети изглежда много добре само 4 месеца след тежкия инцидент. Макар лицето и очите ѝ да са скрити под козирката на шапката ѝ, чаровното излъчване на световната шампионка отново се завърна. Всичко това се видя от първата снимка на Цвети Стоянова след драматичните събития от юни.

На 22 октомври нейната най-близка приятелка Цветелина Найденова публикува селфи, с което двете показаха на света, че Цвети Стоянова вече е добре. По тялото на гимнастичката логично има малки следи от множеството претърпени операции, но ако човек не знае какво е преживяла, дори не би им обърнал внимание. Защото на снимката се откроява най-вече фината усмивка на бившата грация от ансамбъла.

Реклама

Очаква се всички българи, които се молеха за възстановяването на красивото Цвете на ансамбъла ни по художествена гимнастика, да имат шанс да видят 22-годишната Стоянова на живо по време на бенефиса на златните момичата. Спектакълът “Отборът” ще се проведе на 17 ноември в зала “Арена Армеец”. Волята на духа, отличната работа на лекарите, грижите на близките и благословията на съдбата направиха чудото възможно - 5 месеца след инцидента Цвети да бъде отново със съотборничките си, за да се сбогуват заедно с българската публика за края на успешната кариера.

Цвети Стоянова бе приета в “Пирогов” на 14 юни след падането от 6-ия етаж, като веднага претърпя животоспасяваща операция. Последваха множество други интервенции, преди гимнастичката да бъде стабилизирана. На 5 септември тя бе изписана от болницата и продължи с възстановяването си вкъщи. 

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама