Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5832530 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Фатик СВАЛЯ ЦЕСЕКАР

Адриана праща сърчица на футболиста 

ВИП любов с цесекар върти малката дъщеря на зловещо разстреляния подземен бос Филип Найденов-Фатик!


Адриана Тюркмен няма спирка и напълно оправдава имиджа на мъжемелачка и сърцеразбивачка, който си създаде, откакто навърши пълнолетие. Ади този път е взела на мушка Иван Ангушев. Той е едва на 19 г. и доскоро беше в ЦСКА, където стана звезда. От месец-два Ангушев рита за скромния италиански тим "Бишелие Калчо", с който подписа през лятото.

Реклама


Разстоянието между младите не е проблем, защото Ади също е на Ботуша. Тя избяга там от скучната й България и учи в университет. Учи се на самостоятелност и разчита само на финансовата помощ на мама Тюркмен, която редовно й праща тлъсти преводи по банковата сметка.


Засега студентката и футболистът се крият, не показват общи снимки. Ограничават се само с виртуални сърчица, които си пращат по интернет. "Гордея се с теб, Иван Ангушев!", пише Адриана и разказва, че Иван успял да вкара пет гола във важен мач наскоро.
Освен с футболисти Адриана Тюркмен редовно прави набези по бутиците в Милано и оставя зад себе си доволни продавачи.


Когато е в особено палаво настроение, малката щерка на Фатик наема лодка и обикаля езерото Комо, където има вила един от най-сексапилните мъже в света - Джордж Клуни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама