Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5835841 www.bgdnes.bg

Диляна вехне по Блатечки! Никога няма да я познаете

Яки бръчки, "нови" вежди и пластики по устата след драмата с актьора

Няма да я познаете, но това е Диляна Попова! Единствено топпапараците на "България Днес" показват на верните си читатели истинското лице на една от най-красивите ни моделки и актриси.


Заради любовните си драми с актьора Асен Блатечки моделката е изпосталяла, а лицето й е набраздено от дълбоки бръчки. По челото също се вижда ефектът на страданията на хубавицата, но там е играл хирургическият скалпел. Неотдавна моделката се е опънала здраво, но е прекалила - веждите й са дръпнати нагоре неестествено.

Реклама


Голям минус за красотата на Диляна е и нейното продължаващо отслабване. Нещо повече - тя линее и вехне, теглото й е опасно ниско заради пустата мания по фина фигура и "красота" на цената на гладуване. Отслабването на светлооката красавица трябва да спре, истински притеснени са феновете й.
"Искам да съм като нея - успешна и красива, но не искам да гладувам и да съм като щека", обсъждат момичета.


Диляна бе хваната в крачка в столичния квартал "Лозенец", където е нейният бутик за луксозни дрехи и обувки. Моделката не обича да се разхожда пеша, затова е в неизменната компания на своя вече поостарял джип. Диляна не се снима в сериали и филми, няма много пари и не може да смени возилото с по-нова лимузина. Друго беше, когато Митовски цакаше яки пачки за "Стъклен дом".


Освен пачки от "Стъклен дом" тя се сдоби и с друго - намери мъжа на бебето, което отглежда сама. Именно на снимачната площадка на драматичния сериал манекенката се срещна с Калин Врачански и станаха любовници. Дълго време уверяваха всички, че са само приятели, но изведнъж Диляна се появи с корем и обяви, че е бременна.
Не само това, ами сподели и бащата - Асен Блатечки. ВИП гилдията у нас се разтърси от този скандал, жената на Блатечки - Катерина, го изрита от дома им, не искаше да го вижда. После ситуацията допълнително се усложни от изявлението на Диляна, че ще отглежда бебето Борил съвсем сама.
Напоследък Асен Блатечки започна да з

атопля отношенията с Диляна. Тя го кани вкъщи от време на време при Борил, а миналата седмица даже им пусна обща снимка в интернет. Татуираният Асен изглежда щастлив, когато държи в обятията си своя син. Дали пък приказката им ще има продължение? Дали ще се съберат някой ден и "да заживеят щастливи до края на живота си"?


Едно е ясно - ако продължават да се карат, сдобряват, разделят и гонят със същата страст, с която действат сега, нищо няма да остане от красотата на Диляна. Именно покрай драмите с Блатечки иначе неотразимата мацка повяхна.

Реклама
Реклама
Реклама