Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5837498 www.bgdnes.bg

Светлана Тилкова-Алена: 2017-а е година на успешните начинания

Коя е тя
Светлана Тилкова-Алена е най-известният ни астролог и нумеролог. Свързахме се с нея по повод излизането на пазара на трите й ежегодни книги за 2017-а година. Те са за лунния календар, астрологичен хороскоп и какво ни очаква от нумерологична гледна точка през календарната година.

Деяна Павлова

- Алена, скоро ще излязат твоите книги, в които хората ще могат да разберат какво ще ги чака през 2017 година. Открехни малко завесата и сподели и с читателите ни каква ще е следващата година?
- 2017 е година на Слънцето, което ще потуши агресията на Марс. Мнозина обаче предпочетоха да бъдат слуги на разрушителния Марс - носител на скрит гняв и агресия, избликващи неочаквано, водещи до физическо насилие, убийства, катастрофи, разпалване на нови войни заради привидно междуличностна или междуетническа разправа, възбудила към мъст големи човешки маси. Смъртта присъстваше в домовете ни и изпълваше нашите дни и нощи. И все пак се вижда светлина в тунела на мрака и злото - Слънцето изгрява, топли и възражда.
- По-добри хоризонти ли се откриват през 2017-а?
- 2017-а е година на Слънцето, подвластна на вибрация 1. Слънцето преминава на точно определени интервали от време през дванадесетте зодиакални съзвездия и създава характера на всеки, кариерата, творческите заложби, междуличностните отношения при проекцията му в зодиакалните знаци. Вибрацията, управлявана от Слънцето, е 1 - на светлината, на новото, което нахълтва в живота ни, на успешните начинания, на откритията и новаторския подход.
Всички, поставили си за цел да градят кариера, трябва да знаят, че ако спазят изискванията на съдбовните си заложби, ще напредват бързо в професионалното поприще. Най-добре ще се чувстват родените в Лъв, Овен, Стрелец и хората, които имат асцендент или Луна в тези знаци.
Нещастният брак е по-добре да приключи и всеки да търси новото си щастие, вместо да се губят години в семейна агония само и само да не се дели имущество или хората да не злословят.
- А каква ще е годината за страната ни?
- Ще обърнем нова страница в нашия личен живот и в живота на човечеството. Какво ще напишем на нея - дали възраждане, хармония, любов, светлина или агресия, злост и унищожение, зависи само от нас. Мнозина, привързани към неподходяща професия или живеещи в неуютен дом и семейство, ще усетят радостта от личната си свобода и ще се устремят към своето по-добро бъдеще.
През 2017 г. Слънцето ще превъзбужда мислите на иманярите с мечти за злато. Заслепени от алчност, безразлични към законите и осигурили си платено спокойствие, те ще ровят, ровят... Ще бъдем свидетели на безогледно унищожаване на исторически находки по българските земи.
Злобата и омразата, които властваха между хората през цялата 2016 г., не подминаха България и се изродиха в мъст. Мъст към случайни хора, към обществото, дори към самите себе си с катастрофи с много загинали, убийства и грабежи на битово ниво, през 2017 г. ще получат своята кармична разплата. Ще приключат немалка част от водените години наред дела за изнасилвания и убийства, като ще се окаже, че част от задържаните виновни са всъщност изкупителни жертви. Когато бъдат пуснати на свобода след много съсипани години и изпълнени с желание за мъст към онези, които са им го причинили, съдбата няма да им попречи да го сторят.
През годината на Слънцето няма да избегнем валежи, наводнения и природни бедствия, за които трябва да сме се подготвили още отсега.
- Какво да очакваме в политическия живот?
- За разлика от годината на праволинейния войнстващ Марс през цялата 2017-а Слънцето властва с различна сила от всеки зодиакален знак, затова нашето правителство ще бъде изправено пред неочакваната необходимост да блокира разнообразни и сякаш несвързани един с друг опити да бъде дестабилизирана държавата. Причината е в нежеланието на политиците ни да повярват, че може да се стигне до сериозни сблъсъци и физическо насилие, но този път, за съжаление, по-често с летален изход.
Политическата 2017, подвластна на Слънцето, ни казва нещо изключително важно - от начина на управление на България зависи дали статуквото на управлението, самостоятелно или в коалиция, има шанс да се запази в следващите още два парламентарни периода - 10 години. Ето това е сериозно предизвикателство.
- Какво издава лунният календар за 2017-а?
- И през 2017-а лунният календар на красотата по дни ни разкрива тайната как да бъдем здрави и красиви. Физическото здраве и психиката на човека е подвластно на движението на Луната. Затова е полезно и практично да се съобразим с влиянието й, което определя моите съвети за всеки ден от годината. Нарастващата Луна ни предупреждава да намалим приема на течности, сладки и солени храни, за да не допускаме наднормено тегло.

Реклама

Какво да очакват зодиите

ОВЕН
Вашата 2017 година ще преминава през възход, промени, но и застой не защото вие го искате, а заради преумората и напрежението, съпътстващо промените. Стремите се към хармония в отношенията, но дали ще я постигнете зависи от волята ви да не проявявате агресия и да не налагате мнението си по типичния за вас гласовит и напорист начин.


ТЕЛЕЦ
През 2017 година две са основните ви задачи - да намерите своето ново професионално поприще и да постигнете компромис в отношенията с вашите близки, които няма да ви простят безкрайната ви професионална заетост. Трудно ще премълчавате неудобните истини и ще си печелите врагове, но и не прощавате предателствата.


БЛИЗНАЦИ
Предпазливост, концентрация, предвидливост и отлични приходи ще ви носи 2017-а. Стремите се да избягвате необмислени промени, особено когато не са по ваше желание, но ще има месеци, в които ще се налага да ги предприемате. Без трудности не може, но вие се справяте добре с всички предизвикателства.


РАК
През 2017 година сте впечатляващо общителни, но, уви, твърде зависими от средата, в която живеете и работите. Искате около вас да царят спокойствие и разбирателство, само дето в стремежа си да ги наложите забравяте, че на околните не им е приятно да ги обсебвате. Постигате компромис, ако попаднете в конфликтна ситуация.


ЛЪВ
Обсебващи, завладяващи, до досада напористи в отношенията си, амбицирани да побеждавате - такава ще е вашата 2017-а. През цялата година мечтаете за възход в професионалното си поприще. Не е невъзможно, ако не допускате импулсивни действия, не прекалявате с исканията си да получавате похвали и ласкателства, дори незаслужени.


ДЕВА
Годината ви поднася много предизвикателства, но ви позволява успешни начинания и създаване на нови отношения. Без колебание ще се възползвате от предоставените съдбовни възможности за себеизява и ще разчиствате пътя си от хората, които го блокират. Малко умереност ще ви донесе полза и ще ви помогне да не си печелите врагове.

Реклама


ВЕЗНИ
За вас 2017-а е трудна и противоречива. От една страна, сте подвластни на съдбовно подчинение, за да се научите на такт, сговорчивост и търпение, което е различно от колебливост. От друга, сте впечатляващо общителни... докато някой не ви ядоса дори с дреболия. Крайно амбициозни сте, но често ви е трудно да преценявате правилно дали мечтаните начинания са по силите ви.


СКОРПИОН
През 2017 година се изявявате като умерени, постоянни и изключително издръжливи хора. Имате шанс да бъдете галеници на съдбата и да вървите напред и нагоре. Не бива да допускате крайности в поведението си само защото имате енергия в излишък, за да си спестите опасността да бъдете обградени само с врагове. Притежавате заложби, които неочаквано ще разкриете, но дали ще се възползвате от тях, зависи от вас.


СТРЕЛЕЦ
Вашата 2017 година е подвластна на категоричното ви нежелание да правите каквито и да било компромиси по отношение на разбиранията си. Много чувствителни и страстни натури сте. Зареждате всички около себе си с увереност и топлота в отношенията. Ще се стремите да общувате, да сте сред хора не само защото се страхувате от самотата, а и за да намерите по-пълноценна изява.


КОЗИРОГ
През 2017 г. правите впечатление на неспокойни хора, винаги устремени към интересна цел, към движение и разнообразие. Дошъл е моментът поне частично да се отърсите от своите предразсъдъци - трудна задача. През годината не се хвърляйте едновременно в много задачи, за да избегнете професионални разочарования и смяна на работата.


ВОДОЛЕЙ
От първия ден на 2017-а сте независими до фанатизъм и се стремите с цената на всичко да извоювате свободата си, ако имате усещането, че нещо или някой ви ограничава. Енергични и действащи хора сте. Не позволявате никаква намеса на обществените порядки в личния ви живот, той е ваша неприкосновена територия. Обичате да пътувате и да общувате.



През 2017-а ви привлича всичко странно и нетрадиционно. Изпаднете ли в беда, когато усетите липса на обич, сте склонни да се отдадете на траен порок. Ако овладеете своята импулсивност, ще се справите с всички предизвикателства, които ви поднася животът в личен и професионален план. Иначе проблемите са сякаш непреодолими и ще ви превърнат в пасивен наблюдател на важни за вас ситуации.

Реклама
Реклама
Реклама