Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5837948 www.bgdnes.bg

Таки почита Тато с восъчна фигура

Иска да увековечат Братя Галеви и Поли Пантев

С восъчни фигури на Владимир Путин, Тодор Живков, Ленин, Сталин и други известни личности днес ще бъде открит пловдивският мол "Марково тепе".
Собственици на мола са две офшорки, регистрирани на Вирджинските острови, и приятелката на сочения от МВР за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки Боряна Шехтова. Собствениците на двете офшорки са неясни, но зад тях се предполага, че стоят капитали именно на Таки. "България Днес" вече разкри, че манекенката Шехтова, която дари Таки с дете, държи десет процента от акциите на търговския център, оценяван на близо 100 млн. лева. За тях Шехтова е платила скромните 293 хиляди лева вместо полагащите се около 10 млн., сочат документите за сделката.
Изложбата от восъчни фигури ще остане няколко месеца в мола. В Града под тепетата вече се шуми, че Таки бил готов да спонсорира и изработката на още восъчни фигури. Идеите му били доста екзотични. Искал редом до държавниците и звездите от шоубизнеса да се появят лица от родния ъндърграунд. Бил изброил мъртвите Поли Пантев, Иво Карамански, Васил и Жоро Илиеви, както и духналите от правосъдието Братя Галеви.
Таки и Боряна Шехтова едва ли ще се появят на откриването на придобивката си. Двамата живеят в Дубай от 2008 г. след бягството на Аманатидис от разследващите в България. В началото той държи Шехтова като своеобразна пленница, разказват запознати. Красавицата спешно е принудена да прекъсне изявите си на модния подиум. Забранени са й дори контактите с приятели у нас.


Шехтова дори нямала право да си вдига телефона без позволението на Таки. Близките й също са принудени да мълчат и да не дават информация за Боряна от страх да не й навредят. Пленничеството на моделката прекъсва едва след като ражда син на боса. След щастливото събитие на Боряна й е позволено да си дойде у нас заедно с невръстния Николай. Повод за посещението е сватбата на неин роднина. Престоят на Шехтова в родината е едва няколко дни, а за сигурността й се грижи солидна охрана. Веднага след това тя отново заминава за Дубай.

текст под снимка:
Таки едва ли ще се появи на откриването

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама