Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5838536 www.bgdnes.bg

Григор Димитров в топ 50 на престижна класация

Григор Димитров бе сред първите 10 на световната ранглиста и напоследък често казва, че една от целите му е да се върне там.

Със сигурност феновете на най-добрия български тенисист искат това да се случи възможно най-скоро. Димитров обаче е в топ 50 на друга класация, която не е за поредната седмица от сезона, а за всички времена.

Реклама

Статистиците на АТП са подредили състезателите според спечелените на собствен сервис геймове на всякакви настилки. Начело е гигантът от Хърватия Иво Карлович с 92%, следван от Джон Иснър (САЩ) с 91% и Милош Раонич (Кан) също с 91%. Рекордьорът по титли от “Големият шлем” Роджър Федерер (Швейц) е 6-и с 88%. Григор заема 46-ото място с 82%.

След загубата още в първия мач в Базел Димитров се готви за турнира от категорията “Мастърс 1000” в Париж. Миналия сезон във френската столица талантът от Хасково стигна до третия кръг, където отстъпи на Давид Ферер (Исп).

В същото време се оказва, че световният шампион във Формула 1 Луис Хамилтън все още е близък със семейството на бившата си Никол Шерцингер, въпреки че мина почти година и половина от раздялата им, а певицата в момента е гадже на Григор и двамата не пропускат да го показват.

Британецът заведе на разходка трите племеннички на Никол, а след това сподели снимка, като нарече шеговито малките “чудовища”.

“Моите любимки. Много забавно бе да прекарам време с вас”, написа Луис и отбеляза малката сестра на Никол - Кийла.

 

Реклама
Реклама
Реклама