Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5896493 www.bgdnes.bg

Златотърсачи дебнат Гошка

Мултимилионерката леля Гошка се чуди как да разгони кандидатите за зетьове и снахи, които обградиха наследниците й. След спечелването на джакпота от "Лотария Ла Примитива" 61-годишната българска емигрантка в Испания изчезна с фамилията си, но след повторната поява синовете и внучка й се радват на страхотен интерес от противоположния пол.
Най-много ухажори са се завъртели около Гергана, която е дъщеря на единия син на леля Гошка - Георги. След удрянето на 67-те милиона от баба й, красавицата и всичките й близки изчезнаха внезапно.

Три месеца в испанското селище Кинтанар дел Рей, където живееше фамилията, се носеха какви ли не слухове къде са забегнали българите. Имаше версии, че са на околосветско пътешествие, а според друга, че са се заселили в Америка. Според комшии на леля Гошка тя си падала освен по лотарийните билети и по бингото, а мечтаела един ден да посети столицата на хазарта Лас Вегас или поне Атлантик Сити, за да се наслади на страстта си. Според друга семейството се е покрило, защото било предупредено, че главорези на страховития бос от испанския ъндърграунд Иво Ел Булгаро са пратени да ги изнудват за парите. Последно се говореше, че сънародниците ни са били изведени от Испания по специална програма на "Лотария Ла Примитива", за прикриване на спечелилите най-големи суми, които се притесняват за сигурността си.
Първият сигнал, че българите не са попаднали в лапите на Иво Ел Булгаро, бе индиректен и дойде именно от внучката Гергана. Преди дни тя се появи поне онлайн.

Реклама

През профила си в социалната мрежа Фейсбук хареса няколко снимки на своя леля. Явно без вече да има притеснение от публичните си изяви, Гергана започна да споделя кадри от буйни партита с приятелки и красиви мъжаги. Не става ясно къде са правени снимките, но източници от Кинтанар дел Рей твърдят, че Гергана и близките й не са в селището. От нейни приятелки разбрали, че купоните се вихрят в Албасете, където всички временно се установили. Разказват и, че там се разиграла друга история, която едва не завършила фатално. Тези дни от Италия пристигнала бившата снаха Катя, която бе съпруга на единия син на Гошка Веско. Тя демонстрирала много добри чувства към Веско. Леля Гошка обаче не я харесва особено, защото преди години зарязала сина й заради друг мъж. Сега Катя твърдяла, че това било грешка.

Завръщането на невярната снаха, а и роякът свалячи около Гергана, за много от които Гошка подозирала, че не желаят доброто на внучка й, а по-скоро парите, разтревожили 61-годишната милионерка. Тя вдигнала високо кръвно и се наложило да бъде откарана в болница. За щастие лекарите се справили и състоянието й бързо се подобрило. Леля Гошка обаче продължавала да се чуди как да прогони кандидатите за снахи и зетьове, които според нея се появили само заради милионите.


Гергана е отбелязала във Фейсбук, че е необвързана, което увеличава интереса към нея. Всяка нейна снимка, загатваща татуировките й, или селфитата с изплезено езиче, показващо пиърсинга й, предизвикват порой от възторжени коментари и от испанските, и от българските й приятели, на които Гергана свенливо благодари. Братовчедите й, повечето от които живеят в различни градове из Испания, също не пропускат да отбележат колко е прекрасна.

Скандалите

Покрай изчезването на Гошка и фамилията й в Испания се заформи и медиен скандал. След публикацията на електронното списание "Ел Еспаньол", в което се посочваше, че хората на Иво Българина търсят милионерката, местните започнаха да се притесняват да не се появят българските биячи. Срещу автора на материала Андрос Лозано се надигна вълна от недоволство сред хората от Кинтанар дел Рей. Той бе критикуван, че е посочил имена на хора, с които е разговарял, че е публикувал снимки на милионерката и близките й, както и че е посочил точния адрес, на който тя живееше. В Туитър Лозано бе атакуван от разгневени жители, но той контрира, че всеки, който се поинтересува на място, би научил тези неща.

Иван ЗАЛЕВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама