Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5900756 www.bgdnes.bg

Бабата на моделката разкри: Майката на Николета не я искаше

Заради дефектна спирала НиЛо е сред нас

За една бройка да се случи немислимото - Николета Лозанова да не съществува!
Нежеланата от майка си моделка се появава на бял свят и в последните 10 години става център на внимание благодарение на упоритостта на баба си Вили.
"Майка й сложи спирала, след като роди първата си дъщеря, но тя се оказа дефектна и така забременя с Николета. Първоначално искаше да я махне, защото много млада роди сестра й и не искаше второ дете, но аз и другата баба я разубедихме. Надявахме се на момче, но се роди Николета" - разкава в първата си медийна изява баба Величка.
Оказа се, че НиЛо дължи живота си на баба Вили, която не позволила на майка й да абортира. Родителката на Лозанова се омъжила в десети клас и хич не била готова да дундурка две деца.


Бабата на моделката разкрива подробности около детството на плеймейтката. Николета била дебело и инатливо бебе, но никога не е яла шамари от родителите си.
"Николета ми споделя всичко за личния си живот. Първото й гадже беше футболист. До ден днешен знам всичко за нея. Гордея се, че не е държанка и разчита на себе си! Много е умна! Красива е, но не е най-красивата. Има и по-хубави" - отсича баба Вили, която в младите си години също се е радвала на десетки почитатели.


Болка за Величка е раздялата на НиЛо с Валери Божинов. Лозанова и футболистът все още не са се развели официално, но моделката е категорична, че съвсем скоро молбата за развод ще е подписана.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама