Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5902915 www.bgdnes.bg

Наградиха хотела на Демби

С престижна награда бе отличен хотел, свързан с Димитър Вучев-Демби. Отличието е връчено на специална церемония от една от българските туристически асоциации преди броени дни. След специален подбор журито обявява "Вила Вучев" за "Най-добра бутикова вила" на 2016 г.
Шикозната статуетка и грамота е приета от управителя, а самият Демби отсъства. Освен проблеми с правосъдието причина за липсата му е и стремежът на подземния бос да стои в сянка, обясняват запознати. Макар да носи неговото име, велинградския хотел формално не се води негова собственост. Това не пречи на Демби непрестанно да хвали вилата във Фейсбук. В многобройните си коментари той деликатно демонстрира, че стои зад проекта.
Причина за отсъствието на Демби сред официалните собственици са проблемите му с правосъдието, обясняват хора от подземния свят. При старта на проекта срещу него се водят няколко дела, свързани с дрога. При тях освен затвора присъдата може да включва и конфискация на собствеността. След съвет на адвокати Демби избира да не се афишира като бос на "Вила Вучев". Вместо него като първоначален собственик е вписан негов авер. Преди няколко месеца бутиковият хотел е прехвърлен на млада дама.


Туристическият проект на Демби стартира в началото на 2014 г. След впечатляваща инвестиция е вдигната двуетажна постройка в един от най-китните квартали на Велинград. Шикозната постройка е с капацитет 16 души. Обзаведена е изключително луксозно, без да бъдат жалени средства. Разполага с открит басейн, сауна, спа-зона и хидромасажна вана. Всяка стая е с климатик, телевизор с плосък екран и кабелни канали. Има и голяма градина. Според сайта "Вила Вучев" не предлага отделни стаи. Всеки желаеш да гостува трябва да наеме целия комплекс, а цената е няколкостотин лева на вечер.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама