Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5905779 www.bgdnes.bg

Гадно старче пребива бебе

Дъртакът забива юмрук в лицето на 5-дневната Елиз, мисли я за кукла

Само 100 лири обезщетение ще получи семейството на малката Елиз, пребита от агресивен изкуфял старец, който се преструва и на кьорав. Елиз Темпъл е едва на 5 дни, а е нападната от 64-годишния Дейвид Харди по време на разходка с майка си и по-голямата й сестра Либи. Внезапната агресия на непознатия старчок шокира силно 7-годишната Либи, която изпада в истерия насред улицата.


"Господинът се появи изведнъж, докато се разхождахме с количката, и удари Елиз с юмрук право в лицето. Не каза нищо, даже не я погледна. Аз така се стреснах, че не можах да продумам, а Либи се разрева и ме питаше дали Елиз ще умре", разказва майката на двете момичета Ейми Дъкърс.

Дейвид Харди отрича да е ударил спящото бебе нарочно. "Аз всъщност реших, че това е куклата на по-голямото дете, и казах, че ще набия играчката й. Стоварих юмрука си на шега", оправдава се дядото побойник. Съдията по делото Сам Гуз не взема на сериозно версията на Дейвид Харди и иронично му благодари, че признава агресивните си намерения. Освен глобата буйният дядка ще трябва да си извади от джоба и 1400 лири за съдебни разходи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама