Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5905948 www.bgdnes.bg

Лепа Брена вехне по Гришо

Югославската легенда Лепа Брена (56 г.) е луда по родния тенисист Григор Димитров (25 г.), научи "България Днес".


Страстта на изпълнителката към младия спортист е причината догодина турбофолк певицата да дойде в България. През февруари Гришо ще участва във второто издание на турнира по тенис в София, който ще се проведе в зала "Арена Армеец".
Затова и отсега Лепа Брена е дала заявка, че ще бъде в публиката. Певицата дори се надява на лична среща с Димитров и двамата да си направят селфи. Лепа Брена признала, че Гришо е сред най-любимите й спортисти, а след това като жена е впечатлена и от визията му.

Реклама


"За мен е удоволствие да бъда част от турнира през февруари следващата година. Ще бъде чест за мен да играя в родината си и да споделя част от вълнението на световния тенис. Заедно ще се наслаждаваме на тенис от най-високо ниво в София. Ще се видим скоро!", заяви Димитров, който вероятно не подозира, че ще има фенка от световна величина.


Любовта на юголегендата към спортистите с ракета в ръка не е случайна. Вече няколко десетилетия тя е омъжена за прословутия сръбски тенисист Слободан Живойнович. Сега сърцето й е развълнувано от далеч по-младия му колега, който обаче има сериозна връзка със световноизвестната певица Никол Шерцингер.
Любопитен момент е, че преди дни сръбска медия направи класация за 10-те най-сексапилни половинки на тенисисти. Номер 1 е половинката на Томаш Бердих - Естер, докато Лепа Брена заема престижната 5-а позиция. В същото време Никол е извън челната десетка, така че трябва още да поработи върху себе си, докато стигне колежката си от Сърбия. Сходствата при тях обаче са прекалено много - и двете са певици със световна популярност, и двете делят една постеля с тенисист. Остава развръзката дали Лепа Брена ще успее да открадне сърцето на Гришо от любимата му.


Лепа Брена е родена на 20 октомври 1960 в град Тузла, Босна и Херцеговина, а истинското й име е Фахрета Яхич. Първият й концерт в България е на 24 юли 1990 г. на Националния стадион "Васил Левски", когато каца на терена с хеликоптер пред очите на 100 000 души. Концертното й турне от същата година включва стадионите на още 15 български града.


Съвсем скоро тя отново се завръща за концерт у нас - 8 април в зала "Колодрум" в Пловдив. Градът под тепетата ще бъде домакин на единствения концерт на Лепа Брена за 2017 година в България. Очакванията са да изнесе уникален спектакъл на живо под съпровода на личния си бенд. Тя ще изпълни на живо най-хитовите си песни от цялата си кариера, като Ti si moj greh, Pazi kome zavidis, Luda za tobom и други.

Стиска палци на Кобрата

Лепа Брена се оказа голяма фенка и на българския боксьор Кубрат Пулев.
Пред екипа си тя обявила, че ще му стиска палци в двубоя му със Самюел Питър. Атрактивният двубой е тази събота в зала "Арена Армеец".


Лепа Брена се заканила, че в деня на боксовия мач ще напише надъхващо послание към Кобрата чрез личния си профил във фейсбук. Певицата очевидно е голяма почитателка на българските спортисти и не крие симпатиите си към тях.

Реклама
Реклама
Реклама