Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5909544 www.bgdnes.bg

Крисия грейна на календар

Талантливата певица Крисия грейна на самостоятелен календар за 2017 г., видя "България Днес".


Малката изпълнителка демонстрира 12 впечатляващи визии, съобразени тематично с всеки месец от годината. През януари Крисия мята снежна топка, докато през февруари е елегантна млада дама в изискана обстановка. През март е сред розови цветя, а през април позира до кошница с великденски яйца. Яздеща кон, с други деца на плажа, играеща с балони и на диван в морето са сред другите й визии. На страниците може да бъде видяна още с микрофон през септември, в гората през октомври и стилна през ноември. Поантата на трансформациите й е коледната обстановка през декември.

Реклама


"Заснемането на всичките визии отне около 6 месеца, така че може да се каже, че Криси прекара половин година във фотосесии. Дизайнът на календара е на нейната майка, която беше подкрепяна от екип от професионалисти. Когато го видя, първите думи на дъщеря ми бяха, че изключително много го харесва. Надяваме се хората също да го одобрят и да се заредят от усмивката на Криси", коментира пред "България Днес" Марин Тодоров, баща на талантливата певица.


Календарът с лъскава хартия се очаква до няколко дни да бъде достъпен за свободна продажба в цялата страна. Инициатива за създаването му е изцяло на Марин Тодоров, а Крисия веднага се съгласила на идеята.


"За нея целият проект беше едно безкрайно забавление и беше много щастлива", добави таткото на детето чудо на българската музика. Натрупала сериозна доза опит, за малкото момиченце не било никаква трудност да се превъплъти в ролята на професионален модел.


След няколко дни Крисия ще грейне и на тефтерче. Тя позира и на двете корици, като на всяка вътрешна страница има нейни различни снимки. Ако проектите се окажат успешни, семейството на малката певица планира да доразвие идеите и да затвърди статута на Крисия като едно от най-успешните деца в България.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама