Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5914043 www.bgdnes.bg

Момиче, изнасилено над 43 000 пъти, обикаля света, за да помага на други секс робини

Мексиканката Карла Джасинто била изнасилена над 43 000 пъти, докато навършила 16 години. На 12-годишна възраст тя станала жертва на трафикант, който я заставил да се продава, разказва британският таблоид "Mirror". 

Всичко започнало през 2004 година - трафикантът успял да подмами малкото момиче с подаръци и пари, а щом най-после го хванал, моментално го превърнал в проститутка. Завел го в  Гуадалахара - един от най-големите мексикански градове. Там детето било изнасилвано по поне 30 пъти на ден в продължение на 4 години.

Реклама

Карла била спасена през 2008 година по време на полицейска операция срещу трафика на хора. 

Днес тя е на 24 години. След дълго време, прекарано във възстановяване от дълбоките емоционални рани и мъчителните спомени за сексуално насилие, Карла решила да посвети живота си на жертвите, преживели същото. 

Сега тя пътува по света, за да оказва помощ  и на други секс робини. Срещнала се дори с Папата, за да обсъдят въпроса и да потърси подкрепата му. 

Карла иска да повиши информираността на обществото за трафика на хора, за последствията от него и за хилядите животи, които е разбил. 

"Принудиха ме да стана проститутка на 12 години. Сред сексуалните ми насилници имаше всякакви мъже -  полицаи, адвокати, дори свещеници. Всички те се смееха, докато аз плачех. Налагаше се да затварям очи, за да не виждам какво правят с мен", споделя активистката Карла. 

Според Международната организация по миграция, всяка година над 20 000 жени стават жертви на трафиканти и изживяват ужаса на Карла. 

Реклама
Реклама
Реклама