Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5925495 www.bgdnes.bg

Три трупа в Куклен: Майка, син и дъщеря

Три трупа са били намерени в Куклен. Възрастна жена и нейните малоумни дъщеря и син са открити мъртви в дома им, съобщиTrafficNews.bg

Вероятно са загинали от измръзване, уточнява изданието. Това е и основната версия на криминалистите. Те живеели в крайна нищета и буквално гладували. Те се хранили в социалната трапезария в Община Куклен.

Реклама

Тримата живеели в нищета. Възрастната жена се грижела за децата, които били с психични проблеми. През последните години обаче била в отпаднало състояние и нямала възможност. Хранели се в социалната кухня в Куклен. От 3 дни не са взимали храна от мястото и заради това е бил изпратен социален работник, който да провери къде са. Той намерил двете тела - на майката и на дъщерята, и подал сигнал в полицията.

През последните месеци общината Куклен е предприела мерки по почистване на дома на семейството, дарен е и бойлер, за да имат топла вода. Включени са и в програмата за хранене на социално слаби семейства.

"Тази трагедия дойде неочаквано за нас. Призовавам да не се спекулира с този случай преди заключението на съдебните медици. Семейството няма роднини и общината ще поеме погребението им", заяви пред TrafficNews.bg кметът на Община Куклен Мария Белчева.

Веднага след като са намерени майката и дъщерята, бил потърсен и синът. Той е открит в банята на дома, също мъртъв. Съседи разказват, че синът бил безобиден, никога не е проявявал агресия. Бил като талисман на семейството.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама