Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5930884 www.bgdnes.bg

Бита миска се страхува от ченгета

Посинената подгласничка на Мис България 2014 година Джулия Стоянова няма да търси полицията за синините по лицето си. Девойката отказва да пише жалби и да настоява за разследване, въпреки че е с фрактури по лицето след удар. Това заяви самата тя пред "България Днес".
"Добре съм! Нищо чак толкова страшно не се е случило! Имаше нападение, но не в такива мащаби. Случи се на автогарата, след като слязох от автобуса и тръгнах към вкъщи", лаконично обясни красавицата.
Според първоначалната информация Джулия е била нападната насред централна улица в Пловдив от непознати. Тя е била бита през лицето пред очите на много бездействащи свидетели. Малко след инцидента тя написала от личния си профил във фейсбук: "После ме питат защо искам да живея в друга страна. Само тук могат да те ударят на улицата, без никой да се намеси. Само тук органите на реда не си вършат работата и само тук хората нямат права“.
В подкрепа на думите й има и снимки, пуснати в социалните мрежи. На тях се вижда подутата и посинена скула на лицето на миската. Впечатление прави и изражението на пострадалата, която видимо е разстроена, а очите й - разплакани.
"Отокът е пресен и най-вероятно ще се разнесе нагоре, под очите в следващите няколко дни", коментираха за "България Днес“ от пловдивската полиция. Служителите направиха проверка в неделния ден по случая, но сигнал от потърпевшата до този момент нямаше. Така ченгетата се оказаха с вързани ръце и не могат да дирят извършителя. Те посъветваха дамата, ако наистина е станала жертва на побой, моментално да подаде жалба в най-близкото полицейско управление, за да може да започне разследване.
Джулия има съвсем различна версия по случая. По думите й скандалните снимки, разпространени в интернет, били истински. Те били пратени от нея като лично съобщение на приятелка и не са резултат от побой.
"Снимките са изтекли от мои лични разговори с приятелки, на които съм споделила за инцидента. Някой ми е разбил паролата за профила във фейсбук и е публикувал статус, който не съм писала аз!", обясни тя по телефона с треперещ глас.
Джулия е категорична, че никога не е била заплашвана, няма конфликти с хората и едва ли някой й мисли злото.
"Нямам представа кой е разбил профилът ми в социалните мрежи. Тази сутрин го изтрих, сменях пароли, защото не за първи път се злоупотребява с мен", обясни още красивата Джулия.
От близкото й обкръжение коментираха пред "България Днес", че тя се страхува да потърси полицията и дори обмисля да бяга от страната.
Скандалът идва 10 дни след рождения ден на Джулия като гръм от ясно небе. Миската е трън в очите на бръмчалките под тепетата не само заради красотата си, но и поради факта, че е недостъпна. Това стана ясно веднага след формата "Мис България", който се проведе през 2014 година като риалити предаване. Покрай него слава придобиха както победителката Нанси Карабойчева, така и останалите участнички, сред които близначките Вероника и Моника Ланчеви, визажката Велина Узунова, столичната златотърсачка Звезделина Иванова и Пенка с карибското тяло. Джулия пропусна възможността да трупа позитиви от красотата си. Тя избра да остане далеч от светлината на прожекторите и да следва медицина.
В риалити предаването "Мис България" Джулия обяви, че е девствена и иска да остане така, докато не срещне любовта на живота си. Освен че се пази за сватбата, красавицата ходи редовно на църква и тренира бокс в свободното си време. Няма как да бъде засечена по тузарските локали и нощни заведения. Мечтата на Джулия все още е да стане хирург.

Рамо до рамо
с турска звезда

Само преди година Джулия се нареди рамо до рамо с известната турска актриса Мерве Болуур от култовия сериал "Север-Юг". В него туркинята е дизайнерката Зейнеп, влюбена безумно в доблестния главен герой Кузей. Ролята на Кузей пък е изиграна от женския блян Къванч Татлъту.
Джулия и Мерве се запознават по време на снимките за рекламата на известна марка фон дьо тен в Турция. Във видеото те се прегръщат приятелски, а Джулия е с изправена коса.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама