Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5959568 www.bgdnes.bg

Порноактриса: Изнасилиха ме по време на снимки!

Зверски пребита и душена пред камерите

От бой и принудителен секс на снимачната площадка се оплаква порнозвезда. В брутален филм на канадската компания "Брейзърс" върху Ники Бенц се изсипва порой от ритници, последван от душене и зверско изнасилване. 35-годишната порнотруженичка споделя злощастния си опит в социалната мрежа туитър и обвинява режисьора Тони Ти в непрофесионализъм. "Не значи не, независимо дали е пред камерите. Участвах в сцена на изнасилване против волята си", жалва се Ники Бенц, родена под името Алла Мончака в работническо семейство в Мариупол, Източна Украйна.

Колежки от порногилдията не пестят усилия да я защитят и разкриват, че са преживели същото в баталните продукции на Тони Ти. "Тони постъпи по същия гаден начин с мен, миличка. Но импресариото ми ме посъветва да мълча", пише в туитър Дана Диърмънд, видна актриса и режисьорка на филми за възрастни.

От "Брейзърз" отричат да имат вина и твърдят, че извращенските сцени са по сценарий на продуцентите. "Както повечето от вас знаят, ние сме само подизпълнители. Снимаме каквото ни кажат сценаристите", гласи официално съобщение на компанията

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама