Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5971379 www.bgdnes.bg

Ревнивецът Илиян измил кървавия нож

Оставил трупа на Милена да изстива на улицата и си легнал

Патологичният ревнивец Илиян измил ножа, с който пробол сърцето на своята годеница Милена, научи "България Днес".
28-годишният изверг опитал да заличи всички следи след бруталното убийство. Почистил 15-сантиметровото острие на хладното оръжие и изпрал дрехите си, оплискани с кръвта на любимата. Изкъпал се и си легнал да спи, докато трупът на годеницата му изстивал на пътя, обясняват криминалисти.
Патологична ревност стои в основата на убийството на 26-годишната Милена Динова в пловдивското село Куртово Конаре, разкриват разследващи. Младата двойка имала много проблеми и често избухвали скандали между тях. 28-годишният Илиян Рангелов не пускал никъде Милена, дори и на кафе с приятелки. Той бил изключително ревнив и агресивен, изпадал в моменти на амок и умопомрачение.


"Неговата ревност беше патологична и граничеше със садизъм. Постоянно си представяше как губи Милена от някой потенциален съперник, който беше само в болната му фантазия", разкрива приятелка на убитото момиче.
"Много хора се чудят защо не го е оставила отдавна. Тя постоянно беше заплашвана, че ще я убие, ако го остави. Тя се страхуваше", обясняват приятели на Милена.
"Накрая вече решила да си тръгне, преди да отиде на работа, му е заявила: Разделяме се! И ето, той си е изпълнил заканата си! Жалко!", скърбят близки до убитото момиче.
Илиян и Милена били сгодени от май миналата година, но едва на Коледа младежът подарил пръстен на избраницата си. Момичето дори е пуснало снимка на бижуто, за да се похвали във Фейсбук дни преди да бъде убито.
Илиян и Милена се скарали точно преди тя да тръгне вечерта за работа. Когато момичето излязло от вкъщи, Илиян изтичал зад нея на улицата с нож в ръка и я пробол веднъж в сърцето. Милена паднала на земята в несвяст, а извергът бързо се прибрал у дома, за да не го видят комшиите. Трупът на Милена бил открит от нейни колеги, които отишли да я вземат за работа.
Няколко часа криминалистите разследваха бруталното убийство. Първоначално Илиян се опитал да заблуди полицията. Дори се направил на заспал, когато униформените влезли в дома му да съобщят за смъртта на годеницата му. Малко след това обаче извергът направил пълни самопризнания. Грозят го между 10 и 20 години и доживот зад решетките.

Реклама


"Искам домашен арест и психиатър, който да се погрижи за състоянието ми", това са единствените думи на Илиян Рангелов пред съда в Пловдив, където се гледаше мярката му за неотклонение в неделя. Магистратите обаче решиха, че има опасност касапинът да се укрие, и го оставиха зад решетките. По време на заседанието извергът се появи с бинтована ръка. Илиян направил опит да си пререже вените, обясниха негови близки.

Линч за изверга

Брутален линч подготвят приятели и роднини на убитата красавица Милена за жестокия й килър Илиян.
"Простак, идиот, дебил! Дано живееш 1000 години и да теглиш като куче", заканва се Събин Петров.
"Изрод! Бих го мъчила всеки ден, докато не умре!", ядосва се приятелката на Милена Ася.
"Ако имам пистолет, с кеф бих го застрелял, такъв боклук не заслужава да живее, прилича ми на някаква мутра от ВИС 2", отвратен е Апостол Григоров.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама