Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5974233 www.bgdnes.bg

Слави записа песен с Крисия. 3 дни снимали видеото на новото парче

Хасан и Ибрахим също участват в клипа

Три дни са продължили снимките на първия съвместен дует на Крисия и Слави Трифонов, научи "България Днес". В песента с видеоклип "Вярвам в чудеса" участие вземат и близнаците Хасан и Ибрахим.
За парчето се заговори още през лятото на миналата година и трябваше да дебютира на грандиозния концерт на Националния стадион "Васил Левски". По различни причини обаче премиерата му се забави значително и се появи едва по новогодишните празници. Излизането му на бял свят предизвика истински фурор заради първото събиране на талантливите деца и Слави в един и същ проект.


"Три пъти пътувахме до София, за да могат синовете ми да участват в снимките за клипа. Опитвахме се да съчетаваме с други ангажименти. Видеото много се хареса на децата, истински са впечатлени. Признаха ми, че по време на заснемането са били много развълнувани от цялостната идея", разказа пред "България Днес" Дениз Игнатов, баща на близнаците.

Реклама


"Крисия е много щастлива, че ще има клип точно със Слави, и няма търпение да се реализира", разказа още преди време пред "България Днес" нейният баща Марин Тодоров. Видеото е финансирано от Трифонов, който не крие, че малката изпълнителка му е голяма слабост. Той щедро дарява средства за нейни проекти, като ангажира "Ку-ку бенд" със записването на песни и аранжименти.


От работата си с телевизионния водещ са свръхдоволни и Хасан и Ибрахим.
"Децата ми са изключително благодарни на Слави Трифонов, че ги подкрепя и помага да се развиват. След всяка среща с него поне една седмица в нашия дом се говори само за г-н Трифонов. Той винаги ги насърчава, говори им положителни неща и те се надъхват. Много полезни са вижданията с него. Цялото ни семейство винаги ще му бъде благодарно", заяви Игнатов.


Крисия също не пести добрите си чувства към откривателя си за голямата сцена. Малката изпълнителката е категорична, че Слави й е в сърцето и винаги ще му бъде благодарна, че й е подал ръка в началото на кариерата й.
Вече няколко месеца Крисия очаква реализирането и на друг музикален проект, който необяснимо се забави във времето. Малката певица ще записва съвместна песен с рапъра Кристо. Хитовото парче трябваше да бъде придружено и от клип, който да се появи в публичното пространство навръх първия учебен ден - 15 септември. До ден днешен обаче съвместният им проект не е видял бял свят и не е ясно колко дълго във времето ще бъде отложен.


"Вярвам в чудеса" беше представена от Трифонов в шоуто му, обяснявайки, че с парчето благодари на зрителите за подкрепата. Музиката на песента е на Евгени Димитров-Маестрото, Слави и Георги Милчев-Годжи. Текстът е на Ивайло Вълчев, а клипът е изключително изчистен и семпъл, като се залага повече на визията на участниците в продукцията. Един от силните моменти е, когато Слави и Крисия са седнали на столове един срещу друг, пеят едновременно и накрая се поздравяват с пляскане на ръцете си. Емоционален момент е и солото на пианото на космически талантливите малки пианисти.
Трогващ е и припевът на песента:

Не вярвам в чудеса,
но вярвам на сърцето си,
и на всеки, който има
свое място там.

Не вярвам в чудеса,
но вярвам на сърцето си
и на всеки, който
го обича.

Централна роля във видеото има и кучето на Крисия - кралското шитцу Тоби. Рошавата животинка е обект на внимание и любов от страна на трите деца, които в няколко кадъра искрено му се радват. Като цяло на снимачната площадка настроението е било силно приповдигнато и дори желязната дисциплина на Трифонов на моменти е била разчупвана от шеги и закачки.

Близостта между Крисия и близнаците пък си личи и от кадрите, като децата безусловно се чувстват добре в общата си компания.
Само ден след пускането му в сайтовете за видеообмен в интернет клипът събра близо 100 000 гледания. Огромен процент от коментарите бяха положителни и зрителите са възхитени от първия съвместен проект на Слави и децата таланти.

Иво АНГЕЛОВ

Реклама
Реклама
Реклама