Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5976614 www.bgdnes.bg

Пищова по-силен от всякога: Женя се за Лили Иванова!

Искам парите и наследството й, ще я къпя с мляко в джакузито

"Женя се за Лили Иванова! Това е положението! Искам и парите и наследството й, тя е доста заможна. В замяна обещавам да я водя на разходки в Арбанаси, а вечер да й правя плодова салата и да я къпя с мляко в джакузито. Ще я храня с ягоди и сметана и ще усеща всяка вечер 24-сантиметровия ми питон."
С това уникално послание се обърна към "България Днес" не кой да е, а вездесъщият любимец на народа Митьо Пищова. Търновският Казанова направи изказване, по-силно отвсякога, и покори нов връх в словесните си шедьоври.
"Тя е секси и готина, много й се радвам. Заради нея ще зарежа сегашната ми жена Жаклин, която е на 27 години и е манекенка. Тя е 175 см висока, 46 килограма и с нея много се обичаме и уважаваме. Но за Лили и нейното състояние я зарязвам, преди да й предложа брак и да се оженим на 14 февруари в храма на крепостта Царевец, аз облечен като цар, а тя като царица. За сватбата с Лили може да направим същата организация", избухна в неподражаемия си стил бохемът от Арбанаси, който иска да приключи земния си път като депутат във Велико народно събрание.


Пищова е категоричен, че ще обгърне естрадната прима с цялото внимание на света. Готов е дори да й приготвя освежаващи и здравословни фрешове, които Лили обичала.
"Не ме интересува Преслава, Галена и разни певици и моделки. Такива като тях цял живот съм ги порил кат риби. Искам Лили! Да ми осигури "пенсия" от 3000 лв. на месец и да си натрупам пари. Ето, сега организирам нов конкурс за красота и ми трябват 12 000 лв. Откъде да ги взема?", пита риторично Митьо и добавя веднага, че е готов да "жаса в джакузито" и обгрижва други известни или не толкова прочути дами в напреднала възраст, които са готови да се разделят с два-три бона месечно в името на любимеца на народа.
Затова Пищова е категоричен, че дори Лили Иванова да му стане булка, няма как да й бъде верен, тъй като "иска разврат, оргии и купони до забрава".
Митьо държи на Лили и отхвърля всички други естрадни звезди в родния шоубизнес. "Не ща ни Богдана Карадочева, ни Силвия Кацарова, не ми трябват. Аз си държа на Лили и очаквам да се оженим", неукротим е Пищова, който за година смъкна цели 100 кила и вече е фин като топола със скромните 80 кг.

Реклама

"С парите, които спечеля от Лили, ще си купя първо вертолет. С него ще си обикалям по-близките дестинации, ще возя манекенки и ще ги ръчкам горе в небето. После ще си купя и самолет, за да си пътувам спокойно до Варна, Слънчев бряг, Несебър и Бургас. Аз съм Пищова и искам живот, искам разврат и да няма спиране", продължи със словесното си избухване култовият Пищов.
Само ден преди Нова година Митьо обяви пред "България Днес", че ще се жени навръх Свети Валентин. Изгората му Жаклин се грижела за него перфектно, живели заедно от четири месеца и били лудо влюбени. Освен облечени като цар и царица на Царевец двамата щяха да бъдат откраха до светия храм с файтон.


"Бях започнал да пиша завещанието. На Жаклин щях да препиша двете ми заведения в Арбанаси и Велико Търново. Сега се променят нещата. На сина ми така или иначе ще останат готините коли, да вози малките котенца и да ги прави щастливи", изповяда в типичния си стил кандидатът за президент.
На мушката на Пищова е и старата му приятелка Анита Мейзер.
"Искам да й помогна, ама не знам как. Освен да ходя на свиждане да й занеса храна и да я опъна зад решетките. Или да й дам пари да излезе, а после да ми ги върне", обяви любимецът на народа и добави, че неведнъж е пробвал креватните умения на арестуваната за убийството на мъжа си Николай силиконка. И останал възхитен.
"Анита Мейзер е майсторка в секса, тя е професорка. Страшна и опасна е! Цяло чудо! То цици, то дупе! Как се гъзи... Оооох, умирам!", припомни си славните години търновският Казанова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама