Реклама
https://www.bgdnes.bg/sol_i_piper/article/5983755 www.bgdnes.bg

Гадже боксьор пази Десислава в САЩ

Благой се грижи и за сина на певицата, мислят ги за братя


Фолкдивата Десислава се вживя в ролята на Уитни Хюстън от филма "Бодигард" по време на своето турне в САЩ. Тя взе гаджето си, боксьора Благой Найденов, който се грижеше за спокойствието на блондинката. 20-годишният здравеняк дебнеше за нахални фенове из гастролите в Чикаго и Лас Вегас. Певицата изнесе общо три концерта около Коледа и Нова година. Тя се видя със свои стари познати като фолкветерана Магапаса и рап легендата Мишо Шамара. С тях дори направи по едно парче.


Благой Найденов имаше и още една задача, освен да бди за сигурността на Десислава. Докато певицата опъваше гласните си струни, боксьорът получи заръка да наблюдава 15-годишния син на фолкаджийката - Майки. Той също е част от антуража на едрогърдата чалгарка. Гледката на наследника редом с Благой Найденов предизвикваше доста полемики сред посетителите на концертите. Причината е, че разликата между тях е едва пет години, а те приличат повече на братя вместо на дете и заварен баща.


Най-голям купон Десислава вдигна в Лас Вегас. За шоуто пристигна и друг популярен нашенец - Благой Иванов-Багата. ММА боецът потанцува на добре познатите чалга ритми. Багата се пренесе да живее в САЩ, след като се възстанови от пробождане с нож, което едва не отне неговия живот. Компания му правеше боксовият мениджър Ивайло Гоцев.
Успешното турне на Десислава продължи и на родна земя. Тя имаше участия по Нова година в България, а веднага след тях дойде време за ваканция. Заедно с Благой тя замина за топлите Малдиви. Влюбената двойка вече не се крие, а вместо това пускат полуразголени снимки от приказните плажове.

Борис КРУМОВ

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама