Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5984612 www.bgdnes.bg

Слави и Преслава си признаха: Да, гаджета сме!

Три месеца след разкритието, че Слави и Преслава са любовници, двамата за пръв път заедно коментираха личния си живот. Тв водещият и фолк фурията разиграха пълен театър в „Шоуто на Слави“, излъчено на 5 януари вечерта, но за повечето зрители не остана никакво съмнение, че между тях двамата има много, много повече от само приятелство, пише HotArena.

Въпреки взаимните шеги, че уж не са заедно, най-желаният ерген и певицата всъщност индиректно потвърдиха информацията, която пръв седмичникът „Уикенд“ съобщи още през октомври, че са гаджета. В стил „нито потвърдиха, нито отрекоха“ обаче стана ясно, че и двамата нямат нищо против клюката да ги свързва, че са заедно.

Реклама

Разбира се, цялата шумотевица около личния живот на Дългия и Преслава бе и много удобен повод за нея да представи в шоуто най-новата си песен „Без теб“, с която тя намигна на шоумена. Иначе и чаровната изпълнителка, и най-желаният ерген, които са царе на пиара, разиграха цирк пред телевизионната публика.

Дългия дръпна реч за личното пространство и за това, че той не обича личният му живот да бъде на показ. След което пак в полушеговит тон Трифонов попита приятелката си дали е толкова красива, защото си е хванала ново гадже. „Не, последно написаха, че съм с теб“, сладострастно отговори певицата и срещна „учуденото“ изражение на водещия: „С мен?“. След което Слави обясни, че е „зает с тази, дето показва времето“, но не й знае името. Борис Солтарийски му подсказа, че става дума за Натали (Трифонова, б.ред.). Пред бенда и през зрителите Дългия се направи на изненадан и че е подарил кола на Преслава, както упорито гласи светската клюка.

В крайна сметка, колкото и добър актьор да си, има реакции, които човек не може да скрие, когато има интерес към някого. И точно тези нюанси – палави погледи, галантно целуване на ръка с премрежен поглед и поруменяване на бузите, двамата любовници не можеха да скрият от камерите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама