Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5988867 www.bgdnes.bg

Мъж е със счупен пенис след бурен секс

50-годишен мъж от Сандански е приет по спешност за оперативно лечение в урология на благоевградската болница, след като получил фрактура на пениса по време на бурен секс. Нелепият инцидент станал завчера. Мъжът въпреки ужасната болка запазил самообладание, но от срам и страх от случилото се тръгнал от Сандански с личен автомобил и потърсил лекарска помощ в Благоевград, съобщава struma.bg.

След преглед е установено, че се касае за сериозно нараняване на половия член, тестисите му били също силно болезнени и отекли.

Реклама

„Мъжкият полов член няма кост, но също може да се счупи при силна ерекция, когато се прегъне или притисне силно. Изведнъж се чува изхрущяване /изпукване/ и силна нетърпима болка като забиване в кост”, поясниха медиците.

Опасното в такива случаи е, че от болката пострадалият може да колабира.

Статистиката сочи, че такива наранявания са рядкост. В столичния институт „Пирогов“ постъпват мъже от региона не повече от веднъж годишно. Преди година такъв случай имаше и с 36-годишен от Гоце Делчев. Тази контузия е опасна и изисква бърза и адекватна лекарска намеса. Възстановителният период е около 3 месеца.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама