Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5989409 www.bgdnes.bg

Йоана Драгнева прежали Ненчо

Търси нов любовник в Америка

Йоана Драгнева прежали актьора Ненчо Балабанов. Само няколко седмици след като двамата се разделиха, певицата тръгна на лов за мъже. Драгнева реши да търси нов любовник, с когото да мачкат чаршафите, чак в Америка. Бившата на Ненчо е в Маями от началото на годината. Тя постоянно пуска фотоси от плажовете във Флорида, на които сияе от щастие.
По всичко личи, че Йоана напълно е забравила за бурния си романс с имитатора на Бойко Борисов и водещ на "Господари на ефира".
Освен че търси нов мъж, с когото да има сериозна връзка, Драгнева е избрала Флорида и заради топлото време. Докато всички в България са сковани от студ, тя се пече по бански. Драгнева може да се похвали, че плува заедно с делфини или храни гларуси на плажа.


Блондинката се скъсва да обикаля забележителностите на Маями. През няколко часа тя пуска фотоси, на които е по бански или е облечена в секси рокли и привлича мъжкото внимание.
"Реши да избяга от България за известно време и да се отдаде на активна почивка", споделят близки до бившата певица на Deep Zone.
Ненчо и Йоана признаха за раздялата си в края на годината.
"Не сме заедно от три месеца. Важното е, че сме приятели и продължаваме да си помагаме. Това, че сме разделени, не ни вреди по никакъв начин. Причината да не сме заедно не е трети човек. В момента нямам нов мъж до себе си", призна Драгнева в интервю.


Клюкарите са категорични, че именно Драгнева имала нов любовник и това била основната причина за раздялата им. Злите езици говорят, че Йоана е на почивка в Щатите именно с новия си мъж. Той бил много заможен и обичал да глези половинките си с екзотични почивки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама