Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5989445 www.bgdnes.bg

Гери-Никол в палат за милион. Отлита от семейното гнездо

 Бащата на певицата с щедър подарък, купува й къща

Навършила пълнолетие, певицата Гери-Никол е готова да напусне семейното гнездо.
Нахаканата варналийка се мести да живее в своя собствена къща, научи "България Днес" от близки до семейството й.
За разлика от редица свои връстници Гери няма да плаща наем, да мизерства в едностайно жилище, за да вкуси от горчивината на живота, а ще се нанесе в чисто нов палат, обзаведен по последните модни тенденции в интериорния дизайн.
Двуетажната къща, в която блондинката съвсем скоро ще се шири, е подарък от таткото на певицата. Бащата на Гери, за когото е известно, че е мастит адвокат в морската столица и дава мило и драго за дъщеря си, вече е задействал процедурата за закупуването на имота.
Един милион ще е крайната сума, с която родителят на изпълнителката ще олекне. Очаква се палатът да отвори врати за новата си собственичка след година и Гери да се нанесе в собствения си дом.
Скандалната изпълнителка вече се е заела с обзавеждането на къщата. Гери избира мебелите, съветва се с дизайнери и фучи по магазините, готова да троши пачките на баща си.
Ултраскъпият подарък, който певицата ще получи, не учудва никого от обкръжението й. Гери е свикнала да е глезеното дете на мама и татко и да е презадоволена. Дни преди да навърши 18 години, певицата получи първия си скъпарски армаган. Тя се похвали, че вече си има собствен автомобил "Порше Кайен". За луксозното возило семейството на поп дивата е пръснало колосалната сума от 100 бона.
Малката подробност е, че певицата все още няма шофьорска книжка. Гери-Никол е категорична, че веднага щом я вземе, сама ще си кара джипа. Тя признава, че си пада по големите коли и затова много държала първата й да е именно "Порше Кайен".
Единственото, за което сама се грижи певицата, е имиджът й. С последното си парче тя отново взриви медиите.
За скандалите с новия й хит "Готина и луда", където Гери-Никол пее "Кой ще бара яката дупара?!", варненката казва: "Драмите на нула, музиката до край". Тя отхвърля всички обвинения и не смята, че е скандална, защото "експериментирала".
"Ако един изпълнител иска да е успешен, важно е да обръща достатъчно внимание на всеки от проектите си и да успее да остави трайна следа след себе си", разсъждава тя.
За пример дава западните изпълнители, които редовно пеят за половите си органи и били много по-отракани. Гери-Никол признава, че извън снимачната площадка не е такава и всичко всъщност е роля.
Ролята й е толкова успешна, че даже няма нужда от пиари. Нейната "яка дупара" влезе във всички новини покрай премиерата на клипа. И всъщност в повтарянето на "Кой ще бара яката дупара" имало скрит смисъл - Гери-Никол искала да вдигне самочувствието на всички фенки и да ги накара да се чувстват "кралици".
Радвам се за това, което съм постигнала в музиката, и го пожелавам на всеки, който има желание да стига висоти - да се бори и да успява, независимо дали другите одобряват или не. Успехът говори сам по себе си", категорична е тя.

С Дара са ИЗРАСНАЛИ

След като месеци наред тема номер 1 бе "войната" между Гери-Никол и другата тийн сензация Дара от "Х-фактор", се оказа, че двете се познават от дълги години.
Двете всъщност са израснали заедно и редовно купонясват в обща компания. "Преживели сме толкова много неща заедно", казва Гери-Никол, но не издава пикантерии.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама