Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5993674 www.bgdnes.bg

КОБРАТА минава НА ЧЕРВЕНО

300 БОНА за нов мерцедес даде боксьорът

Ще води Андреа на романтична вечеря при взривения Николай Методиев-Пилето

Кубрат Пулев-Кобрата минава на червено с новата си черна лимузина, която струва 300 хиляди лева. Какво наказание да получи сега боксьорът? Нали готвеха нови санкции за наглите на пътя...


Двуметровият спортист не се притеснява от глоби, фишове и катаджии, кара както му е угодно. Точно преди да падне грамаданският сняг над София и страната, топпапараците на "България Днес" изловиха Кобрата да минава на червено. Дали и във виелиците, когато има нулева видимост, пак прави такива животозастрашаващи нарушения?

Реклама


Всичко е в името на добрата кауза. Пулев си разходи лимузината до един известен бар-ресторант на пъпа на столицата, за да направи резервация. Става дума за "Неро" на оправдания за контрабанда Николай Методиев-Пилето. Именно пред това заведение през 2009 г. бе поставен як взрив, който стресна столичани и отново влязохме в кримихрониката.


Кубрат свърши работа много бързо в ресторанта и запази тузарска, но усамотена маса за него и половинката му Андреа. Боксьорът залага на италианска кухня за романтичната вечеря. В заведението, което е любимо на столичния хайлайф, разполагат с истински майстор шеф от Ботуша на име Енио, който предлага от прясна паста до средиземноморски специалитети и домашни десерти.
Андреа ще трябва да си избира между октопод на скара в сос от лайм и риган и кралски скариди в аспержи и сос трюфел в комбинация с някое изискано бяло вино (защото всеки знае, че риба и червено вино не се комбинират), като сметката ще удари нивото на средна заплата.


Парите не са проблем за Кобрата - проблем е законът на движение по пътищата, както сами виждате. Иначе портфейлът му се пръска по шевовете. Когато печели - печели много, а даже и като губи - пак печели. За паметната среща на 15 ноември между него и истинската легенда в бокса Владимир Кличко той получи милион и половина щатски долара. Имена като Алекс Леапай, Франческо Пианета и Тони Томпсън (все противници на Кличко) се задоволяват с далеч по-малко - към 600-700 хиляди долара. Нашият боксьор е двойно "по-скъп".
От мача срещу Самюел Питър-Кошмара, в който Кобрата победи, той взе допълнителни 300 хиляди евро, което си е над половин милион лева!
Така че на фона на тези суми с много нули зад тях... какво е една сметка за романтична вечеря?! Нищо! Дори и червеният светофар!

Язди 585 КОНЯ

Огромна, но изключително мощна и пъргава е черната лимузина на Кубрат Пулев. Мерцедесът разполага с невъзможен 6,3-литров двигател, който е равен на мощността на 585 конски сили.


От 0 до 100 километра в час ускорява едва за 4 секунди. Това е заради двойната турбо система, с която колата разполага. Системите за сигурност и удобствата са толкова много и толкова тузарски, че няма как да се изброят всичките!

Реклама
Реклама
Реклама