Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5993785 www.bgdnes.bg

Плеймейтка крие срамно минало

 Сексапилната Ирена пребивана от гадже, борила се с килограми

Срамни тайни пази в миналото си една от най-ефектните плеймейтки тази година.
Ирена Георгиева, която за момента е фаворитката на мъжката аудитория, се оказа не само много устата, но и много бойна, разкриват пред вестника запознати.
Още преди да се превърне в знойна красавица с дълбоко деколте, Ирена е имала бурна връзка с младеж, който я е спуквал от бой. Блондинката ежедневно е изяждала по някой шамар от любимия си, но и тя не му оставала длъжна.
"Биеха се и двамата, бяха като куче и котка. Беше много темпераментна, и до днес си е такава" - разказват нейни близки, станали свидетели по онова време на зрелищните изпълнения.


С края на трагичната си любовна връзка Ирена слага край и на закръглените си години. Мадамата дълго време се бори с излишните килограми и не излиза от фитнес залата, за да се превърне днес в една от най-сексапилните кандидат-плеймейтки.
Ирена не спира да дразни мъжката половина в социалните мрежи. Предизборните й агитации са свръхеротични и по всичко личи, че Георгиева се гласи за челната тройка. Мъжете са луди по блондинката, което й харесва и не спира да ги предизвиква.
"Обичам кинтите, пи*ките, мъжете и дългите разходки по плажа" - е една от последните провокации на Ирена.

Реклама

Близки до знойната хубавица твърдят, че ролята на заблудено блонди е само образ за Георгиева. Силиконката всъщност знае три езика, не спира да чете книги и е много по-интелигентна от това, което показва.


"Тя знае, че плеймейтките не са особено умни и няма да й е от полза да изпъкне с умствен капацитет. Затова залага на голотата и мръсните приказки" - разсъждават приятели на Ирена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама