Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/5993817 www.bgdnes.bg

Ники пред Мейзер, преди да умре: Исус се всели в мен!

Културистът си татуирал Господ в студио "Луцифер"

Фатална татуировка в деня на смъртта си си направил Николай Димов - съпругът на Анита Мейзер. Културистът посетил студио "Луцифер" в курорта Златни пясъци, за да нарисува Исус Христос на дясната си ръка. Татуистът е един от свидетелите по делото за смъртта на младия мъж. Николай бе открит удушен със свински опашки в дома на съпругата си Анита Мейзер на 14 август 2016 година.
Мейзер получи 3 години затвор за убийство по непредпазливост, понеже твърди, че е стегнала свинските опашки около врата му. Близките на Ники обаче са категорични, че той е убит умишлено и Мейзер не е била сама по време на престъплението.
Интересни подробности излязоха наяве след приключването на разследването и обвинителния акт по делото. Именно там за първи път се споменава, че Димов е имал амбиции да се забърка в мръсна "схема" с опасни хора от Панама и Колумбия. Той е предупредил близките си, че планира да изчезне за 6-7 години и няма да се чува и вижда с родата си.
Няколко дни преди да си татуира Исус, Ники се уговарял с татуиста си по вайбър как да изглежда рисунката. В крайна сметка на дясната му ръка бил изобразен Господ, а по стълбите към него се изкачва дете. Димов обяснил на Анита Мейзер, че всяка от стълбите символизира изкачването му към величието и по този начин той "ще избухне". Татуистът рисувал по ръката му 5 часа, а Анита го чакала и говорела по мобилния си телефон през цялото време.
За татуировката платила Мейзер. След това двамата отпрашили към Галата, където трябвало да гостуват на сестрата на Димов и майка му. След това разгледали парцелите в квартала, защото Анита искала да купува земя за 22 хиляди евро.
Около 20,30 часа Мейзер и Николай отиват в дома на сестра му. Вечерят заедно, а Димов показал новата си татуировка на майка си. И двете със сестра му забелязали, че отдавна не е бил толкова доволен и щастлив.
Вечерята продължила до 22,30. След това Мейзер и мъжът й се прибрали у дома. В асансьора тя използвала чипа си, за да се качат до етажа им.
Когато се прибрал, Николай влязъл в банята да се къпе. След като излязъл, се ядосал, че няма кухненска хартия, за да избърше новата си татуировка, и започнал да я суши с тоалетна хартия, която се полепила по ръката му. Споделил с Мейзер, че се чувства силен и че имал усещането, че "Исус Христос се е вселил в него и сега е моментът да направят клипа със "свинските опашки". Обещал й, че след като приключат, ще я завърже и ще правят секс.
Според показанията на Мейзер тя се опитала да го разубеди, но той бил категоричен, че иска да направи експеримента веднага. Твърдял, че с този клип ще спечели доверието на опасните хора от Панама и Колумбия, за да го включат в "схемата". Целта му била да ги убеди, че на каквото и да бъде подложен, няма да ги предаде, пише още в обвинителния акт.
По думите на Мейзер Димов се похвалил, че ще бъде "по-добър от Дейвид Копърфийлд". Обяснил й, че трябва да завърже първо краката му. Тя направила това, "защото повярвала в способностите му да ги "спраска". Предполагала, че ако нещо се обърка, ще може да среже опашките. Трябвало да запише видеоклип с телефона на Николай. Не успяла да го направи, защото Ники загубил съзнание на масажната маса, твърди Анита. Казва и че се е опитала да се освободи с ръце, но примката се затягала. Мейзер решила да не ползва подготвените ножица и нож, защото не можела да пъхне остриетата им под опашките. Не е ясно защо просто не е отрязала краищата зад врата му. Накрая Анита взела веро и започнала да маже краката му, за да разхлаби свинските опашки. След като разбрала, че мъжът й е мъртъв, замислила план как да скрие трупа и самата тя да се спаси от полицията.

(Какво смятала да направи Мейзер след смъртта на мъжа си и къде да се скрие, четете в броя в понеделник)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама